29 / 03 / 2024

Gürz Enerji Danışmanlık adres

Gürz Enerji Danışmanlık adres

Gürz Enerji Danışmanlık Limited Şirketi Bayrampaşa'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Adem Soba, Çağdaş Çakan ve Murat Karagöz ortaklığında kuruldu. 

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldsteın Renewable Enerji Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Öztürk ve Goldstein Yenilenebilir Enerji Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Önal tarafından kuruldu.

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Aykazone Enerji Danışmanlık Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahsen Yıldız ve Alper Kökmen ortaklığında kuruldu.

Azimut Enerji Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimut Enerji Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Hakan Pakkan tarafından kuruldu.

Rl Lidya Enerji Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Lidya Enerji Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Ramiz Uğraş tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globınwork Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Yunus Emre İncirlioğlu tarafından kuruldu.

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

Gürz Enerji Danışmanlık adres Haberi

Gürz Enerji Danışmanlık adres

Gürz Enerji Danışmanlık Limited Şirketi Bayrampaşa'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Adem Soba, Çağdaş Çakan ve Murat Karagöz ortaklığında kuruldu.

Gürz Enerji Danışmanlık Limited Şirketi konusu:

ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU a)Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Yurtiçinde ve yurtdışında ekonomi, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, sanayi ve teknolojik yatırım danışmanlığı ve enerji danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. Şirket yukarıda belirtilen amacına erişebilmek için; 1-Konusu ile ilgili olarak özelleştirmede dahil olmak üzere yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir. 2-Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında mümessillikler alabilir ve ya mümessillikler...