26 / 04 / 2024

güzel residence iletişim

güzel residence iletişim

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta yatırımcılara özel fiyatlar!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakası' nın en prestijli semtlerinden Fenerbahçe'de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güzel Residence iletişim!

Toplam 38 daireden meydana gelen proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Güzel Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 357 05 05 olarak belrilendi.

Güzel Residence Fenerbahçe özel fiyatlarla satışta!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakasının en prestijli semtlerinden Fenerbahçe’de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Vogue Kurtköy Residence iletişim!

Vogue Kurtköy Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 0212 219 41 00 olarak belirtiliyor. 3 blok halinde hayata geçirilen projede konutlar 63, 64 ve 66 metrekare büyüklükte tasarlandı.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim için satış ofisiyle 0212 696 04 05 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Aypark Residence iletişim!

Aypark Residence iletişim için 444 61 91 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. Toplamda 217 adet konutun yer aldığı proje 1 yıl sonra teslim edilecek.

Sur Yapı İlkbahar Residence iletişim!

Sur Yapı İlkbahar Residence iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 315 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sultanbeyli İlkbahar Residence iletişim!

Sultanbeyli İlkbahar Residence iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 5 787 şeklinde belirlendi. Lansmana özel fırsatlar sunan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Seyran Şehir Residence iletişim!

Seyran Şehir Residence iletişim için 0212 687 08 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede konut fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nurol Park Güneşli iletişim bilgileri telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Meydan Halkalı Residence iletişim!

Meydan Halkalı Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Residence projesinde firma bünyesinde 12 aya kadar vade farksız ödemeler yapılıyor...

Davutpaşa İnİstanbul Lokal Residence iletişim!

Davutpaşa İnİstanbul Lokal Residence iletişim için 444 72 21 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Yüzde 1 peşinat avantajı sunan proje metrobüs durağına 1 kilometre mesafede bulunuyor.

Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri!

Toplam 342 adet daireden meydana gelen Mirage Residence İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Bağcılar Mirage Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Mirage Residence iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. Mirage Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

güzel residence iletişim Haberi

güzel residence iletişim

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı.


Projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirten Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel “Projemizde akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor” dedi. Projenin ruhsat işlemlerinin tamamlandığını söyleyen Güzel maksimum 14 ay sonra  teslim edeceklerini belirterek “Caddenin en ‘Güzel’i olarak hayata geçireceğimiz yatırım,hayalini kurduğumuz bir projeydi. Sakinlerinin huzur bulacağı rekreasyon alanlarına sahip Güzel Residence yaklaşık bin 700 metrekare yeşil alana sahip”...