25 / 04 / 2024

Güzel Residence nerede

Güzel Residence nerede

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi!

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Güzel Residence iletişim!

Toplam 38 daireden meydana gelen proje Kalamış'a yürüyerek 4 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Güzel Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 357 05 05 olarak belrilendi.

Güzelce Bizim Evler Residence nerede?

Bizim Evler Güzelce'de 980 daire ve 35 ticari birim bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 270 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. Güzelce Bizim Evler Residence nerede?

Vira İstanbul Residence nerede?

Vira İstanbul'da 1.156 daire ve 39 cadde mağazası bulunuyor. Gül Proje imzası taşıyan proje 17 blok halinde inşa ediliyor. Peki Vira İstanbul Residence nerede?

East Park Residence nerede?

East Park Residence'de toplam 102 adet konut bulunuyor. Dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteren proje 2 blok halinde yükseliyor. Peki East Park Residence nerede?

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Aydos Country Sinpaş Residence nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede 30 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Peki Aydos Country Sinpaş Residence nerede?

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Aydos Country Residence nerede?

Toplam 50 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Aydos Country Residence nerede?

Revoist Güneşli Residence nerede?

Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Revoist Güneşli Akın İnşaat Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Revoist güneşli Residence nerede?

Güneşli Mirage Residence nerede?

Mirage Residence'de dairelerin büyüklükleri 58 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 17 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Mirage Residence nerede?

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Güzel Residence nerede Haberi

Güzel Residence nerede

Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede bulunan proje, Bağdat Caddesi'ne sadece 40 adım uzaklıkta.


Son teknoloji akıllı ev sistemleriyle donatılan Güzel Residence projesinin en dikkat çekici özelliği geniş yeşil alanı.


Kim Ne Dedi?


Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Proje de her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek sistemi hayata geçirdik. Cadde ve civarında 30 yılı aşkın çok sayıda proje hayata geçirdik. Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak. Son teknoloji akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi var. Bütün bunlardaki amaç hizmet seviyesi, yaşam standardı, konforu yüksek, yatırım değeri...