18 / 04 / 2024

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Residence Bağdat Caddesi'nde yükseliyor!

Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor.



Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Kalamış'a yürüyerek 4 dakika mesafede bulunan proje, Bağdat Caddesi'ne sadece 40 adım uzaklıkta.


Son teknoloji akıllı ev sistemleriyle donatılan Güzel Residence projesinin en dikkat çekici özelliği geniş yeşil alanı.


 

Kim Ne Dedi?


Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Proje de her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek sistemi hayata geçirdik. Cadde ve civarında 30 yılı aşkın çok sayıda proje hayata geçirdik. Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak. Son teknoloji akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi var. Bütün bunlardaki amaç hizmet seviyesi, yaşam standardı, konforu yüksek, yatırım değeri taşıyan bir projeyi hayata geçiriyoruz" diye konuştu.



Güzel Group tarafından inşa edilen Güzel Residence, 10 ve 11 katlı iki blokta 38 daireden meydana geliyor. Projedeki dairelerin alanları 140 ile 260 metrekare arasında değişiyor. Güzel Residence'ın inşaat alanı 10 bin metrekare, yeşil alanı ise 1.700 metrekare olarak belirlendi. İki rezidans bloğu arsanın dörtte birine oturuyor.


Künyesi



Yapımcı Firma : Güzel Group

Proje Tipi : Daire

Konut Sayısı : 38

Arsa Alanı : 2000 m2

Konut Tipleri : 2+1 , 3+1 

Metrekare Alanı : 140 - 260 m2

Teslim Tarihi : Kasım 2016


Yeni Akit


Geri Dön