26 / 04 / 2024

Güzel Residence satılık

Güzel Residence satılık

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor!

Anadolu Yakası’nın en prestijli semtlerinden biri olan Fenerbahçe’de Güzel Group tarafın hayata geçirilen Güzel Residence projesi, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta yatırımcılara özel fiyatlar!

Güzel Group tarafından Anadolu Yakası' nın en prestijli semtlerinden Fenerbahçe'de yükselen Güzel Residence, yatırımcılara özel fiyatlarla satışa sunuluyor.

Greenox Residence satılık daire!

Greenox Residence satılık daire daire fiyatları 480 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Elexia Topkapı Residence satılık!

Elexia Topkapı Residence satılık dairelerin fiyatları 593 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Güzelce Bizim Evler Residence satılık!

Güzelce Bizim Evler Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Konut alanı 180 bin metrekareden oluşan proje İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek.

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık!

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık daire alanları 87 ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

Four Winds Residence satılık fiyatları!

Four Winds Residence satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Toplamda 341 adet konuttan oluşan proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

The Address Residence satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen The Address Residence satılık daire fiyatları 595 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

İzmir Kavuklar Bornova Residence satılık!

İzmir Kavuklar Bornova Residence satılık evlerin fiyatları 156 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kavuklar Bornova Residence projesinde dairelerin 2018 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık!

Sur Yapı Mirage Residence Güneşli satılık daire fiyatları 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2017 Kasım'da yapılması öngörülüyor.

Propa İnşaat Propa Plus Residence satılık!

Propa İnşaat Propa Plus Residence satılık dairelerin fiyatları 367 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Şişli Zincirlikuyu'da yükselen Propa Plus Residence'ta teslim 24 ay sonra yapılıyor...

Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık!

Lansmanı 7 gün sonra yapılacak olan Zincirlikuyu Propa Plus Residence satılık daireleri A plus olarak tasarlandı. Projede lansman avantajları devam ediyor.

Ankara Akkent Paradise Gardens Residence satılık daire!

Ankara Akkent Paradise Gardens Residence satılık daire fiyatları 305 bin liradan başlayarak değişiyor. Akkent Paradise Gardens Residence Ankara projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor....

Güzel Residence satılık Haberi

Güzel Residence satılık

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirten Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Projemizde akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik, fitness salonu, toplantı odası, kapalı otopark bulunuyor. Bununla beraber binada yaşayanlara nefes alabilecekleri, çocukların rahatça oynayabileceği arabadan arındırılmış botanik bahçesi mevcut" diye konuştu. 


14 ay sonra teslim edilecek 

Projenin ruhsat işlemlerinin tamamlandığını söyleyen Güzel, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki hafta sonra temel atıp, maksimum 14 ay sonra da teslim edeceğiz. Caddenin en 'Güzel'i olarak hayata geçireceğimiz yatırım, hep hayalini kurduğumuz bir projeydi. Sakinlerinin huzur bulacağı rekreasyon alanlarına sahip Güzel Residence yaklaşık bin 700 metrekare yeşil alana...