19 / 04 / 2024

Four Winds Residence satılık fiyatları!

Four Winds Residence satılık fiyatları!

Firma: Taşyapı İnşaat

Proje: Four Winds

Four Winds Residence satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Toplamda 341 adet konuttan oluşan proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 kilometre yakınlıkta bulunuyor.



Hemen teslim edilen  Four Winds  Residence Taşyapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede peşinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 


Four Winds Residence satılık fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 44 bin metrekare arsa alanına sahip proje İstanbul Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa ediliyor. 


Kadıköy Four Winds Konutları'nın toplantı odaları, kişiye özel meditasyon dersleri, sauna, hamam, manzaralı lounge alanları,dinlenme odası,  spa, yoga stüdyosu ve ısıtma sistemli açık yüzme havuzu,  yürüyüş parkuru, concierge ve güvenlik hizmetleri ve fitness salonu gibi sosyal alanları mevcut.


Bağdar Caddesi Four Winds Residence Taksim’e 15 kilometre, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 kilometre, Kadıköy’e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 12 kilometre, FSM Köprüsü’ne 17 kilometre mesafede yükseliyor. 


Four Winds Residence satılık fiyatları metrekare bazında 5 bin 850 dolardan başlıyor. Projede yüzde 25 peşinde, kalan kısım için 60 ay vade avantajı sağlanıyor. 


Park Residence Cadde satış ofisi iletişim

Tel: 0216 504 18 80

Web: parkresidencescadde.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön