29 / 03 / 2024

Güzelçamlı yat limanı

Güzelçamlı yat limanı

Kuşadası’na bağlı Güzelçamlı’da yapılması planlanan yat limanı için hazırlanan "ÇED Olumlu" raporunun iptal edilmesi için dava açıldı.

Sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen 30 şirket!

Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklenirken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen şirketleri açıkladı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Aile Bakanlığı ödemesi tamam ama bu da çok güzel! Aylık 5.137 TL nakit hesabınıza yatıyor

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan çok sayıda vatandaş var. Vatandaşlar destek ödemelerinin yanı sıra devlet tarafından sağlanan diğer imkanları da merak ediyor. Devlet tarafından sağlanan çok güzel bir imkan daha var. İşte detaylar...

Bakanlıktan ev hanımlarına güzel haber! Ödemeler hemen hesaplara yatıyor! İşte detaylar!

Ev hanımlarına devlet destekli ödemeler yapılacak. Aile ve Sosyal Yardım ve Hizmetler Bakanlığı ev hanımlarına güzel haberi verdi. İşte detaylar!

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş fiyatları 8 Temmuz Cuma günü yükselişe geçti 10 lira seviyelerine kadar gerileyen gümüş fiyatlarından bugün güzel haber geldi. Gümüş fiyatları tekrar yükselişe geçti. Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları gümüş piyasasını yakından takip ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatı ne olacak? Gümüş yükselecek mi? sorularının cevaplarını aratıyor. Gümüş yatırımcıları için güzel haberler gelmeye başladı. İşte son dakika gümüş fiyatları...

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Dünyanın ilk özel konut yatı görücüye çıktı!

Dünyanın ilk özel konut yatı projesi Somnio'un iç tasarımından ilk kareler görücüye çıktı. Fiyatı 11.2 milyon dolardan başlayan bu evlerin sahipleri davet veya tavsiye ile seçilmiş kişiler olacak.

Kalamış Yat Limanı'nın Koç’a devrine onay!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ihalesi resmen Koç Holding bağlı ortaklığı Tek-Art'ın oldu.

Şerdil Dara Odabaşı'dan Kalamış Yat Limanı tepkisi!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirme kararına ilişkin konuştu. Odabaşı, karara tepki gösterdi.

Rize'de yat limanı sahasına inşa edilecek şehir hastanesine tepki!

Rize'de yat limanı sahasına dolgu yapılarak inşa edilecek olan Rize şehir hastanesine Saltuk Deniz tepki gösterdi. Saltuk Deniz, "Rize'de zaten her şey için hemen denizi dolduralım deniyor" dedi...

Büyükçekmece Yat Limanı inşaatının bir kısmı denize gömüldü!

Büyükçekmece Belediyesi bilimsel raporlara rağmen yat limanında ısrarını sürdürdü. 40 milyon dolar maliyetli liman suya gömüldü.

Güzelçamlı yat limanı Haberi

Güzelçamlı yat limanı

Aydın Çevre İl Müdürlüğü tarafından Kuşadası ilçesi Güzelçamlı'da "Yat Limanı, Feribot Yanaşma Yerleri Yapımı ile Balıkçı Barınağı Kapasite Artırımı Projesi" için geçtiğimiz ay verilen Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) kararının iptal edilmesi ve yürütmesinin durdurulması isteğiyle dava açıldı.

Kuşadası'nda yaşayan 5 yurttaş tarafından Aydın İdare Mahkemesine açılan davada, Dilek Yarımadası Milli Parkı bölgesinde bulunan projenin imar planlarının yanı sıra birçok ulusal ve uluslararası yasaya aykırı olduğu ifade edildi.

BALIKÇI BARINAĞI YAT LİMANI YAPILACAK

Davanın avukatı M. Bülent Tokuçoğlu tarafından mahkemeye verilen dilekçede, başlatılması planlanan proje ile 100 tekne kapasiteli barınağın 200 tekne kapasitesine çıkarılması, 3 adet feribot yanaşma yeri ve 200 tekne kapasiteli yat limanı inşa edilmesi planlandığı kaydedildi.

Proje tamamlandığında, mevcut durumdaki balıkçı barınağı, yatlara hizmet verilen yat limanı, günübirlik feribot seferlerinin yapıldığı...