19 / 04 / 2024

güzelce bizimevler iletişim

güzelce bizimevler iletişim

Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi 980 daire ve 35 ticari birimden meydana geliyor. İhlas Yapı imzasını taşıyan Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi bu yılın ilk yarısında başlıyor...

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı!

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı kapsamında konutlar için en az yüzde 20 peşinat veriliyor. Tapuları hemen teslim edilen Bizimevler Güzelce projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Avenue İstanbul Gürpınar iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi 436 konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. Avenue İstanbul Gürpınar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Güzelce Bizimevler teslim tarihi!

Güzelce Bizimevler teslim tarihi 2018 yılı olarak belirtiliyor. İhlas Holding'in projesi Bizim Evler Güzelce için çalışmalara bu yılın ilk yarısında başlaması planlanıyor...

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

Bizim Evler Güzelce iletişim!

Bizim Evler Güzelce iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projenin inşaat alanı 249 bin 787 metrekare olarak belirtiliyor.

Bizimevler Güzelce iletişim!

Bizimevler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İhlas Yapı imzasını taşıyan Bizimevler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan yapılması planlanıyor...

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Emlak İnşaat Gıda ve İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hanan Khamıs ve Mohamad Yaman Obeıd ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, Tekiner Caddesi'nde kuruldu.

Pırlanta Göztepe Rezidans iletişim!

Pırlanta Göztepe Rezidans iletişim için satış ofisi ile 0216 505 04 34 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Erkan İnşaat imzası taşıyan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim!

Kadıköy Pırlanta Göztepe Evleri iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefondan satışa ofisi ile görüşebilirsiniz. 3 bloktan oluşan projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

güzelce bizimevler iletişim Haberi

güzelce bizimevler iletişim


İhlas Yapı tarafından inşa edilecek olan Bizim Evler Güzelce projesi 980 daire ve 35 ticari birimden meydana geliyor. Bizim Evler Güzelce projesi İstanbul Büyükçekmece Güzelce bölgesinde yer alıyor.


Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi 9 konut ve 1 ticaret bloğu olarak planlandı. Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesinde konut blokları 16 ve 30 katlı olarak tasarlandı.


Toplam inşaat alanı 249 bin 787 metrekare olan Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi 92 bin 293 metrekare alanda yükseliyor. Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece'de yaklaşık 180 bin metrekare konut alanı olacak.


Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesinde 370 tane 2 oda 1 salon, 270 tane 3 oda 1 salon ve 340 tane 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesinde teslimler 2018 yılının ortasında yapılacak.



Tel: (0212)...