26 / 04 / 2024

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

Firma: İhlas Holding

Proje: Bizim Evler Güzelce

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...




Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Yapı tarafından İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Güzelce Mahallesi'nde inşa ediliyor.  Bizim Evler Güzelce  projesi 92 bin 393 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkandan meydana geliyor.


İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce projesi 2018 yılının ortasında teslim edilecek. Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesi 16 - 30 katlı dokuz konut bloğu ve 1 ticaret bloğu olarak tasarlandı.


Toplam inşaat alanı 249 bin 787 metrekare olan Bizim Evler Güzelce Büyükçekmece projesinde fitness, sauna, yüzme havuzu, açık - kapalı otopark, spor sahaları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Güzelce Marina'ya yakın mesafede yer alan Bizim Evler Güzelce projesi Güzelkent Hukukçular Sitesi ile Jandarma Kampı arasında yer alıyor.



İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim

Tel: (0212) 454 45 50

Web: www.ihlasyapi.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön