29 / 03 / 2024

güzelkent konutları seferihisar projesi

güzelkent konutları seferihisar projesi

İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen Güzelkent Evleri projesi Sönmezoğlu Yapı imzası taşıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı...

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin imar planı askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ!

Başakşehir Gölet Konutları KİPTAŞ fiyatları 204 bin TL ile 576 TL arasında değişiyor. 594 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Başakkent Gölet Konutları fiyatları!

Toplam 894 adet dairenin yer aldığı Başakkent Gölet Konutları fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 204 bin TL'den başlıyor...

güzelkent konutları seferihisar projesi Haberi

güzelkent konutları seferihisar projesi

Sekiz blok olarak planlanan Güzelkent Konutları İzmir Seferihisar'da inşa ediliyor. Projede Sönmezoğlu Yapı imzası bulunuyor. 


Projede teslimler Ağustos ayında yapılacak. Toplam 76 adet daireye yer verilen Güzelkent Konutları, 3 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip.


Güzelkent Konutları'nda daireler 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede daire sahiplerine sauna, fitness, otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyunları gibi olanaklar bulunuyor. 


Sönmezoğlu  Güzelkent Konutları  fiyatlar!

Kişiye özel ödeme planı sunulan Güzelkent Konutları'nda 3+1 daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Projede çatı dubleksler ise 595 bin TL'den satışa sunuluyor. 



Tel: 0232 782 65 65

Web: http://www.sonmezogluyapi.com/guzelkent-konutlari/

Gizem...