29 / 03 / 2024

Güzelkent Konutları teslim tarihi

Güzelkent Konutları teslim tarihi

Güzelkent Konutları projesi 8 blok halinde 76 adet daire yer alıyor. İzmir Seferihisar'da yükselen Güzelkent Konutları teslim tarihi 2017 olarak öngörülüyor.

İzmir Güzelkent Konutları teslim tarihi!

Güzelkent Konutları projesi Sönmezoğlu Yapı tarafından İzmir Seferihisar'da inşa ediliyor. Seferihisar Güzelkent Konutları 75 daire ve 4 iş yerinden oluşuyor.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Gökorman Konutları fiyat!

Gökorman Konutları fiyat listesi 314 bin TL'den başlıyor. Sinpaş GYO tarafından inşa edilmekte olan projede daireler 30 ay sonra teslim edilecek...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Zer Göztepe Konutları teslim tarihi!

Zer Göztepe Konutları üç panoramik blok olarak Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan proje 85 milyon dolar yatırım bedeline sahip...

Güzelkent Konutları Seferihisar fiyatlar!

İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen Güzelkent Evleri projesi Sönmezoğlu Yapı imzası taşıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı...

Sönmezoğlu Güzelkent Konutları fiyatlar!

Güzelkent Konutları İzmir Seferihisar'da 8 blok olarak hayata geçirildi. Projede Sönmezoğlu Yapı imzası bulunuyor...

Seferihisar Güzelkent Konutları fiyat!

İzmir Seferihisar'da inşa edilen Güzelkent Konutları 8 blok şeklinde yükseliyor. Seferihisar Güzelkent Konutları 76 daireden meydana geliyor. İşte Seferihisar Güzelkent Konutları fiyat listesi..

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi!

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Ankara Başkent Emlak Konutları teslim tarihi!

Ankara Başkent Emlak Konutları teslim tarihi 2019 sonu olarak belirtiliyor. Başkent Emlak Konutları fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları teslim ediliyor!

247 konutluk TOKİ Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Konutları stoklarında yer alan 28 konut için sözleşme imzalama ve teslim dönemi bugün başladı.

Güzelkent Konutları teslim tarihi!

Güzelkent Konutları projesi 8 blok halinde 76 adet daire yer alıyor. İzmir Seferihisar'da yükselen Güzelkent Konutları teslim tarihi 2017 olarak öngörülüyor.

Güzelkent Konutları teslim tarihi Haberi

Güzelkent Konutları teslim tarihi

Sönmezoğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Güzelkent Konutları 8 blok olarak yükseliyor. 3 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan proje İzmir Seferihisar'da inşa ediliyor.


76 adet daire bulunan Güzelkent Konutları projesinde 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede sauna, fitness, otopark, yüzme havuzu ve çocuk oyunları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Güzelkent Konutları teslim tarihi

Banka kredisi imkanı sunulan Güzelkent Konutları teslim tarihi 2017 yılının ikinci yarısı olarak belirtiliyor. Projede zemin kat fiyatları 495 bin TL'den başlarken, üst katlarda fiyatlar 545 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 




Tel: 0232 782 65 65

Web: http://www.sonmezogluyapi.com/guzelkent-konutlari/

Nurşah...