25 / 04 / 2024

güzelyurt futbol sahası projesi

güzelyurt futbol sahası projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi 'nin Güzelyurt Mahallesi ’nde yapımını tamamladığı futbol sahası hizmete girdi. Halı saha olarak hizmet verecek olan futbol sahasından, amatör takımlarda da faydalanabilecek.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Endonezya'da futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yer alan bir futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Aksaray İli Güzelyurt İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül'de...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi 12 Eylül'de!

Aksaray ili Güzelyurt ilçesi 47 adet konut, 1 Adet 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Kırcami'nin imar planları meclis gündeminde!

Antalya Muratpaşa Belediye Meclisi, 481 futbol sahası büyüklüğünde bulunan Kırcami bölgesinin imar plan revizyonunu görüşmek için tek gündemle olağanüstü toplandı.

Bursa Dutluca'da eski futbol sahası arsası kiraya verildi!

Dutluca altında eski futbol sahasının da bulunduğu arsa Ticaret ve Sanayi Odası’na 10 yıllığına kiraya verilecek.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Aksaray Güzelyurt 2. Etap başvuru detayları nedir? İşte Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

güzelyurt futbol sahası projesi Haberi

güzelyurt futbol sahası projesi


Manisa’da spor tesisi noktasında önemli adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi yanında yapımı tamamlanan futbol sahasını hizmete açtı. Amatör spor kulüplerin antrenman sahası olarak kullanabileceği tesis, halı saha olarak ta hizmet verecek. Hizmete sunulan tesisin yan kısmına yeni bir halı saha ile birlikte, arka kısmında kalan alana da yüzme havuzu yapmayı planladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kentimizde spor tesislerinin artması noktasında önemli adımlar attık. Birçok spor tesisini, amatör takımlarımız ile birlikte Manisaspor’un hizmetine sunduk. Yeni tesisimizin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah burayı önümüzdeki günlerde daha da genişleterek, tesis içerisine mini bir halı saha ile birlikte yüzme havuzu yapacağız. Amatör takımlarımız ile birlikte şehrimizin gençleri bu tesislerden...