29 / 03 / 2024

Manisa Güzelyurt Futbol Sahası hizmete girdi!

Manisa Güzelyurt Futbol Sahası hizmete girdi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 'nin Güzelyurt Mahallesi ’nde yapımını tamamladığı futbol sahası hizmete girdi. Halı saha olarak hizmet verecek olan futbol sahasından, amatör takımlarda da faydalanabilecek.




Manisa’da spor tesisi noktasında önemli adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi yanında yapımı tamamlanan futbol sahasını hizmete açtı. Amatör spor kulüplerin antrenman sahası olarak kullanabileceği tesis, halı saha olarak ta hizmet verecek. Hizmete sunulan tesisin yan kısmına yeni bir halı saha ile birlikte, arka kısmında kalan alana da yüzme havuzu yapmayı planladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kentimizde spor tesislerinin artması noktasında önemli adımlar attık. Birçok spor tesisini, amatör takımlarımız ile birlikte Manisaspor’un hizmetine sunduk. Yeni tesisimizin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah burayı önümüzdeki günlerde daha da genişleterek, tesis içerisine mini bir halı saha ile birlikte yüzme havuzu yapacağız. Amatör takımlarımız ile birlikte şehrimizin gençleri bu tesislerden en iyi şekilde yararlanacaktır. Kentimize kazandırdığımız bu sahalardan, Türk futboluna yeni yeteneklerin yetişmesini umut ediyorum” diye konuştu.


Çok Sayıda Spor Tesisi Hizmete Girdi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cengiz Ergün döneminde Manisa sporuna önemli katkılar sağladı. Spor tesisi noktasında şehrin açığı büyük ölçüde kapatıldı. Geçtiğimiz dönemde atıl durumda bulunan Halil Onultmak Spor Tesisleri başkan sona yenilenirken, Fikri Bayrıl ve Mümin Özkasap ile birlikte Güzelyurt ve Kenan Evren Sanayi Sitesi içinde olmak üzere dört adet futbol tesisi amatör kulüplerin hizmetine sunuldu. Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzunun da tamamlanmasıyla kentte spor alanları daha da genişlemiş olacak.


Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön