19 / 04 / 2024

Manisa Güzelyurt Futbol Sahası nerede

Manisa Güzelyurt Futbol Sahası nerede

Manisa Büyükşehir Belediyesi 'nin Güzelyurt Mahallesi ’nde yapımını tamamladığı futbol sahası hizmete girdi. Halı saha olarak hizmet verecek olan futbol sahasından, amatör takımlarda da faydalanabilecek.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Güzelyurt'a 165 yeni konut müjdesi!

Aksaray İli, Güzelyurt İlçesi, Güzelyurt Mahallesi, 165 Adet Konut , 4 Dükkanlı Ticaret ve 100 Kişilik Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 25 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili Gördes ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Manisa Gördes Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Manisa Akhisar Gördes Projesi (Gördes Sağ Sahil Sulaması İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Aksaray İli Güzelyurt İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül'de...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 47 konut ihalesi 12 Eylül'de!

Aksaray ili Güzelyurt ilçesi 47 adet konut, 1 Adet 3 dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 başvuru tarihleri ne zaman, Aksaray Güzelyurt 2. Etap başvuru detayları nedir? İşte Aksaray Güzelyurt 2. Etap 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları!

TOKİ Aksaray Güzelyurt 2019 başvuru şartları ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Manisa Gördes alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Manisa Gördes projesinde yer alan 2 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Manisa Güzelyurt Futbol Sahası nerede Haberi

Manisa Güzelyurt Futbol Sahası nerede


Manisa’da spor tesisi noktasında önemli adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi yanında yapımı tamamlanan futbol sahasını hizmete açtı. Amatör spor kulüplerin antrenman sahası olarak kullanabileceği tesis, halı saha olarak ta hizmet verecek. Hizmete sunulan tesisin yan kısmına yeni bir halı saha ile birlikte, arka kısmında kalan alana da yüzme havuzu yapmayı planladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kentimizde spor tesislerinin artması noktasında önemli adımlar attık. Birçok spor tesisini, amatör takımlarımız ile birlikte Manisaspor’un hizmetine sunduk. Yeni tesisimizin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah burayı önümüzdeki günlerde daha da genişleterek, tesis içerisine mini bir halı saha ile birlikte yüzme havuzu yapacağız. Amatör takımlarımız ile birlikte şehrimizin gençleri bu tesislerden...