19 / 04 / 2024

GYODER 20 yıl vade kampanyası

GYODER 20 yıl vade kampanyası

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER, ikinci ‘Güç Birliği’ kampanyası ile sektöre ivme kazandırdı. 20 yıl vade, düşük faiz kampanyası kapsamında, toplam 3 bin 400 konut, 185 ofis satışı yapıldı ve yaklaşık 3.3 milyar TL’lik ciro elde edildi.

GYODER 20 yıl vade kampanyasıyla bir ayda 2 bin konut sattı!

GYODER’in 20 yıl vade kampanyasında bir ayda 2 bin konut satılarak yaklaşık 2 milyar 100 milyon TL ciro elde edildi. İşte kampanyaya katılan firmalar ve projeleri...

20 yıl vadeli konut kampanyasına büyük talep!

GYODER üyeleri, konutta 20 yıl vadeli kampanyaya destek veriyor. 20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi kampanyası, satışları büyük oranda artırdı. 107 projenin yer aldığı kampanya 31 Mart’a kadar sürecek.

GYODER’den 20 yıl vade kampanyasına destek!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER, sektöre ve ekonomik büyümeye katkı sağlamak amacıyla başlatılan ‘20 yıl vade ve düşük faizli konut kredisi’ ile orta gelirlinin konut edinmesine yönelik kampanyayı destekliyor.

Gelirinin yüzde 50'sini kiraya verenlerin 20 yıl içinde ölme ihtimali yüzde 9 daha fazla: Kiralar ömrü kısaltıyor!

Yapılan son bir araştırmaya göre yükselen kiralar strese neden oluyor ve ortalama ömrü kısaltıyor. Gelirlerinin yüzde 50'sini kiraya verenlerin 20 yıl içinde ölme ihtimali, gelirinin yüzde 30'unu kiraya verenlerden yüzde 9 daha fazla. İşte şok eden o rakamlar...

Faizler 20 yılın zirvesinde! 2 milyon liranın 3 aylık faiz getirisi ne kadar?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen mevduat faizleri yüzde 46'yı aşarak 20 yılın zirvesine çıktı. Peki 2 milyon TL'nin 3 aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz oranları...

20 yıl sonra enflasyon muhasebesi yeniden uygulanacak! Bu uygulama vergi matrahlarını etkileyecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye'de 20 yıl aradan sonra enflasyon muhasebesinin ikinci kez uygulanacağını duyurdu. Bu önemli gelişme, 2024 ve sonraki yıllar için vergi matrahını etkileyecek sonuçlar doğuracak. Peki enflasyon muhasebesi nedir ve sonuçları nelerdir? İşte detaylar…

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere kötü haber! Bankalar kredi veremiyor! Faizler 20 yılın zirvesinde! 

Yüksek enflasyon ortamında geçinmekte zorlanan vatandaşların tek umudu olan ihtiyaç kredisi ile ilgili kötü haber geldi. Faizler 20 yılın zirvesine yükselirken, bankalar kredi veremiyor. İşte ayrıntılar...

Mevduat faizleri son 20 yılın zirvesinde! KKM’da faiz tavanının kalkmasıyla faiz yarışı daha da hızlanacak!

TL mevduat faiz oranları sektörde artan rekabetle birlikte son 20 yılın zirvesine ulaştı. Üç aya kadar vadeli mevduat hesaplarının ortalama faiz oranı yüze 28’i geçerken, kur korumalı mevduat hesaplarında faiz tavanının kalkmasıyla sektördeki rekabetin daha da artacağı bekleniyor.

Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde 20 yıl motor garantisi! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi gelişmiş teknolojisiyle kullanıcılarına 20 yıl motor garantisi sunuyor. Peki cihaz en uygun fiyata nerede satılıyor? 

Böylesi 20 yılda bir olur! Enflasyon rakamlarında tarihe geçtik

2023 yılına girmemiz ve asgari ücrete gelen zamlardan sonra bir türlü doğrulamayan ''enflasyon'' ile beraber alım gücü daha da düşmeye başladı. Tüketici fiyatları ocak ayında yüzde 6.65 oranında arttı ve son 20 yılın en yüksek ocak ayı enflasyonu olarak tarihe geçti.

Karayollarına 20 yılda tam bu kadar yatırım yapıldı! Ulaşımda şimdi sıra hangi yatırımda?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son 20 yıl içinde karayollarına yaklaşık 112 milyar dolar yatırım gerçekleştirildiğini, gelecek dönemde ise demir yollarına yoğunluk vereceklerini kaydetti.

Türkiye'de bir ilk! Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı!

Türkiye'de bir il gerçekleşti. Samsung seçili buzdolabı, çamaşır ve kurutma makinelerinde 20 yıl garanti fırsatı kampanyasını duyurdu. İşte detaylar...

Türkiye, 20 yıl vadeli borcu kimden alacak?

Merkez Bankası Başkanı Kocatopçu'nun "Hazine 20 yıllık tahvil çıkarmayı düşünmeli" sözlerinin üzerinden başlayan tartışma büyüyor. Türkiye uzun vadeli borcu dışardan bulabilir mi? İçerde bu tahvilleri alabilecek kim var? Bankalar buna zorlanırsa finans krizi yaşanır mı? İşte kulislerde konuşulanlar.

ABD'de mortgage faizleri 20 yılın zirvesine çıktı!

ABD ipotek oranları 14 Ekim haftasında 20 yılın en yüksek seviyesine yükselirken, ev satın alma ve kredi yeniden finansman başvuruları yüzde 4.5 düşüşle 1997'den bu yana en düşük seviyesine geriledi.

EYT’de çarpıcı iddia! Kadınlara 20 yıl erkeklere 25 yıl koşulu

Milyonlarca EYT’li kişinin beklemiş olduğu düzenlemede ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki EYT’li kişilerde 20 ve 25 yıl koşulu ne oluyor? İşte detaylar…

iRobot Roomba robot süpürgede 20. yıla özel indirim! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

20 yılı geride bırakan Amerika merkezli robot süpürge markası iRobot'un ülkemizde de satılan Roomba robot süpürge serisi yirminci yılına özel olarak tüm süpürgelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Kampanyadan 30 Eylül 2022 tarihine kadar faydalanabilirsiniz.

GYODER 20 yıl vade kampanyası Haberi

GYODER 20 yıl vade kampanyası

GYODER Başkanı Aziz Torun: Yürüttüğümüz ikinci “Gayrimenkul’de Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyası satışlarının bir önceki kampanyayı geçmesi, sektörümüzdeki işbirliğinin güzel bir yansıması oldu. Yükselen maliyetlerin henüz birçok projeye yansıtılmadığı bir dönemde, bu kampanyadan yararlanıp ev sahibi olan tüketiciler kazançlı çıktı” dedi.


Markalı konut projelerini ‘240 ay vadede %0.75-0.85 faiz aralığında tüketici ile buluşturan GYODER’in, konutta ikinci ‘Güç Birliği’ kampanyası, tüketicilerden büyük ilgi gördü. 1 Şubat’ta başlayıp 31 Mart’ta sona eren kampanya kapsamında GYODER üyesi 41 firmanın 96 projesinde, iki ayda toplam 3 bin 400 konut ve 185 ofis satıldı. 


Sektöre yeni bir alternatif geldi

İkinci ‘Güç Birliği’ kampanyasının sonuçlarını değerlendiren GYODER Başkanı Aziz Torun, “Bu kampanya ile gerçekleşen satışların, bir önceki kampanyadaki konut satışlarını geride bırakması, sektördeki işbirliğinin yansıması oldu. Ev...