26 / 04 / 2024

gyoder LEED yeşil bina semineri

gyoder LEED yeşil bina semineri

GYODER Akademi tarafından düzenlenen LEED yeşil bina semineri 19 Haziran'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

GYODER Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat'ta!

GYODER Akademi Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar Serisi 6 Ekim'de başlıyor!

GYODER Akademi tarafından Yeşil Mutabakat Webinar Serisi başlatılıyor. GYODER'in Yeşil Binalar ve Sürdürülebilirlik Komitesi ile beraber hazırladığı Yeşil Mutabakat Webinar Serisi'nin ilki 6 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER'in LEED Yeşil Bina semineri 19 Haziran'da gerçekleştirilecek!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen LEED yeşil bina semineri 19 Haziran'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na Yeşil Bina Sertifikası! 

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (U.S. Green Building Council - USGBC) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold (Altın) seviyesinde almaya hak kazandı...

Emre Ilıcalı yeşil binalarda en yüksek liyakat seviyesine ulaştı!

Türkiye’nin lider yeşil bina danışmanlık şirketi olan Altensis kurucularından Emre Ilıcalı, yeşil binalar uzmanlığında en yüksek liyakat seviyesi olan LEED Fellow unvanına layık görüldü.

Türkiye dünyada en çok yeşil bina sertifikası alan 6'ıncı ülke!

Türkiye 150 ülkeyi kapsayan bir araştırma sonucunda, LEED yeşil bina sertifikası alan ülkeler sıralandı. Buna göre, Türkiye dünyada en çok yeşil bina sertifikası alan 6'ıncı ülke oldu.

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Avrupa’nın en önemli yeşil bina etkinliğinde Altensis'e ödül!

Almanya’nın Berlin şehrinde 18 Nisan 2018 tarihinde  gerçekleştirilen ve LEED sisteminin kurucusu Amerikan Yeşil Binalar Konseyi’nin Başkanı  Mahesh Ramanujam’ın da katıldığı törende Altensis adına plaketi şirket ortaklarından Emre Ilıcalı aldı. 

Türkiye LEED Yeşil Bina Sertifikası alan ilk 10 ülke içinde 8. sırada!

LEED Yeşil Bina programının yaratıcısı olan USGBC'nin yıllık ilk 10 listesi açıklandı. Türkiye LEED Yeşil Bina Sertifikası alan ilk 10 ülke içinde 8. sırada yer alıyor.

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı!

Enerji sektörü yeşil bina standartlarıyla tanıştı. Bursagaz’ın Genel Müdürlük binası, Bursa kent merkezinde LEED-çevre dostu bina sertifikası alan ilk bina olarak kayda geçti.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazasına LEED Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’de 19 spor mağazası bulunan Decathlon’un Antalya Muratpaşa mağazası; Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen Gümüş LEED sertifikasını, ‘LEED FOR NEW CONSTRUCTION/yeni yapı kategorisinde almaya hak kazandı.

gyoder LEED yeşil bina semineri Haberi

gyoder LEED yeşil bina semineri

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilen, online sürdürebilirlik seminerleri serisi, sektörleri birçok konuda aydınlatmaya devam ediyor.

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek LEED semineri, 12 Haziran Cuma günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında düzenlenecek.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) yeşil bina değerlendirme sistemi Dünya’da en çok tercih edilen yeşil bina sistemi. Aynı zamanda LEED yeşil bina sertifikasyon sistemi gayrimenkul sektöründe de yatırıcımcıları ve kararlarını etkilemekte.

Seminerde genel olarak LEED süreci anlatılacaktır. Değinilecek konu başlıkları şöyle:

Genel Bilgilendirme, Entegre Süreç, Konum ve Ulaşım, Sürdürülebilir Arazi, Su Verimliliği, Enerji ve Atmosfer, Malzeme ve Kaynaklar, İç Mekan Hava Kalitesi ve İnovasyon

LEED Semirneri 30 adet (790.000m2) sertifikalandırılmış LEED projesinde görev alan, aynı zamanda LEED AP ND, WELL AP ve Green Globe Auditor uzmanlık alanları bulunan Dilara Nur Keskin tarafından...