25 / 04 / 2024

Habibler Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planı 17 şubatta askıdan iniyor

Habibler Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planı 17 şubatta askıdan iniyor

Sultangazi İlçesi, Habibler-Arnavutköy Tramvay Hattı Habibler Uzatma Projesi imar plan tadilatı 17 Şubat 2014 Pazartesi günü askıdan iniyor. Büyükşehir, planı 13 Eylül 2013 tarihinde onayladı. İşte o plan...

Topkapı-Habibler hattı Arnavutköy'e uzayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 9 Eylül'de çıkacağı yeni tramvay hattı ihalesi ile Topkapı-Habibler tramvay hattını Arnavutköy'e kadar uzatacak. 15 kilometrelik hat için proje çalışması başlatıldı.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu ne zaman açılacak?

Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek. Hat, Vezneciler'den Marmaray'a ve devamında Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu 2019'da açılacak!

Topkapı-Habipler tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköysistemine dönüştürülecek. Arnavutköy'den başlayacak metro hattı, Vezneciler'den Marmaray'a ve Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Yeni çalışma ile Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Arnavutköy metrosunda ilk adım atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Yeni çalışma ile Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Vezneciler-Arnavutköy metro hattı çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Çalışmayla söz konusu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Arnavutköy Kocasinan imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından hazırlanan Arnavutköy İlçesi, Kocasinan Mahallesi, Fatih Caddesi, Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıktı...

Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon Uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatını askıya çıkardı. İşte o planlar...

Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı'nda Fatih Caddesi-Habibler Yolu Arası (İmrahor-Bolluca-Boğazköy) Yol Rehabilitasyon Uygulama Projesi’ne dair 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı, İBB'de askıya çıkarıldı.

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin Anadolu mahallesinde Enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy'de satış memurluğundan 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy ilçesi Yassiören köyü Çoban kaldırımı mevkiinde yer alan tarlayı 1 milyon 849 bin 936,80 TL'den satışa çıkarıyor.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Habibler Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planı 17 şubatta askıdan iniyor Haberi

Habibler Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planı 17 şubatta askıdan iniyor

Sultangazi Habibler-Arnavutköy Tramvay Hattı Habibler Uzatma Projesi imar plan tadilatı 17 Şubat 2014 Pazartesi tarihinde askıdan inecek. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27529 dosya numaralı Sultangazi İlçesi, Habibler-Arnavutköy Tramvay Hattı Habibler Uzatma Projesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatını 13 Eylül 2013'te onaylamıştı.


Plan 17 Ocak 2013 tarihinde askıya çıkmıştı.


Habibler-Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planı için