18 / 04 / 2024

Habibler Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planında neler değişti

Habibler Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planında neler değişti

Sultangazi İlçesi, Habibler-Arnavutköy Tramvay Hattı Habibler Uzatma Projesi imar plan tadilatı 17 Şubat 2014 Pazartesi günü askıdan iniyor. Büyükşehir, planı 13 Eylül 2013 tarihinde onayladı. İşte o plan...

Topkapı-Habibler hattı Arnavutköy'e uzayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 9 Eylül'de çıkacağı yeni tramvay hattı ihalesi ile Topkapı-Habibler tramvay hattını Arnavutköy'e kadar uzatacak. 15 kilometrelik hat için proje çalışması başlatıldı.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu ne zaman açılacak?

Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek. Hat, Vezneciler'den Marmaray'a ve devamında Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu 2019'da açılacak!

Topkapı-Habipler tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköysistemine dönüştürülecek. Arnavutköy'den başlayacak metro hattı, Vezneciler'den Marmaray'a ve Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Yeni çalışma ile Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Arnavutköy metrosunda ilk adım atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Yeni çalışma ile Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Vezneciler-Arnavutköy metro hattı çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Çalışmayla söz konusu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Arnavutköy Kocasinan imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından hazırlanan Arnavutköy İlçesi, Kocasinan Mahallesi, Fatih Caddesi, Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıktı...

Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon Uygulama projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatını askıya çıkardı. İşte o planlar...

Arnavutköy Fatih Caddesi - Habibler Yolu arası imar planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı'nda Fatih Caddesi-Habibler Yolu Arası (İmrahor-Bolluca-Boğazköy) Yol Rehabilitasyon Uygulama Projesi’ne dair 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı, İBB'de askıya çıkarıldı.

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin bazı mahallelerinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin Anadolu mahallesinde Enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy'de satış memurluğundan 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy ilçesi Yassiören köyü Çoban kaldırımı mevkiinde yer alan tarlayı 1 milyon 849 bin 936,80 TL'den satışa çıkarıyor.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Habibler Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planında neler değişti Haberi

Habibler Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planında neler değişti

Sultangazi Habibler-Arnavutköy Tramvay Hattı Habibler Uzatma Projesi imar plan tadilatı 17 Şubat 2014 Pazartesi tarihinde askıdan inecek. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27529 dosya numaralı Sultangazi İlçesi, Habibler-Arnavutköy Tramvay Hattı Habibler Uzatma Projesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatını 13 Eylül 2013'te onaylamıştı.


Plan 17 Ocak 2013 tarihinde askıya çıkmıştı.


Habibler-Arnavutköy Tramvay Hattı Uzatma Projesi imar tadilat planı için