29 / 03 / 2024

Hacı sabancı villa mı satın aldı

Hacı sabancı villa mı satın aldı

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı, müstakbel eşi Nazlı Kayı'ya Çeşme'den villa satın aldı.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2024 yılında 50 milyon metrekareye ulaşacak...

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 2024 yılında 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını kaydederek, 5 yıl içinde yaklaşık 12 milyar TL yatırım planı hazırladıklarını ve ek yatırımlarla Türkiye’de en büyük alana sahip birinci OSB olmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Hacı Sabancı nişanlısına Çeşme'den villa satın aldı!

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı, müstakbel eşi Nazlı Kayı'ya Çeşme'den villa satın aldı.

Sabancı Holding'ten yurt dışı çimento yatırımları için 87 milyon Euro sermayeli yeni şirket!

Hacı Ömer Sabancı Holding, Hollanda'da yerleşik 87 milyon euro sermayeli yeni bir şirket kurulmasına karar verildiğini açıkladı. 

Sabancı Ailesi'nden garip daire satışı!

Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı New York’taki evlerini Britanya Virjin Adaları’ndaki ‘offshore’ bir şirkete 3 milyon 425 bin dolara sattı. Hayat Re. Limited Şirketi'nin ise görünen ve kayıtlı hiçbir faaliyeti bulunmuyor.

Adana Hacı Sabancı OSB'deki 41 adet yeni parsel yatırımcıları bekliyor!

Adana-Ceyhan D-400 Karayolu üzerinde, Yakapınar'ın kuzeyinde tarıma elverişli olmayan bin 590 hektar alan üzerine kurulan ve bu yıl 41'inci yaşını kutlayan AOSB, sanayicilere metrekaresi 150 TL gibi uygun bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Hacı Sabancı: İbiza'dan ev almadım!

İşadamı Hacı Sabancı'nın sık sık tatile çıktığı İbiza’dan 9 milyon 500 bin euro’ya malikane aldığı haberlerine Hacı Sabancı'dan cevap geldi.

Hacı Sabancı İbiza’dan ev aldı!

İşadamı Hacı Sabancı sık sık tatile çıktığı İbiza’dan lüks bir malikane aldı. Sabancı yeni evi için 9 milyon 500 bin Euro ödedi.

Adana Hacı Sabancı OSB'de istihdam çağrısı!

İnşaat, hazır beton, enerji gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği Adana Hacı Sabancı OSB'de incelemelerde bulunuldu. Fabrika'da istihdam çağrısı hatırlatıldı.

Sabancı Holding ABD’de fabrika kuracak!

Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu 2017’de 1,5 milyar lira yatırım yapacaklarını söyledi. Planlar arasında ABD’de fabrika yatırımı da bulunuyor.

Adana Hacı Sabancı OSB 2017’yi yatırımlarla geçirecek!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2017’yi yatırımlarla geçirecek. 43 firmanın 575 milyon liralık yatırım yapacağı OSB’de 3 bin 500 kişi istihdama katılacak.

Hacı sabancı villa mı satın aldı Haberi

Hacı sabancı villa mı satın aldı

Sosyetenin sevilen isimlerinden Hacı Sabancı nişanlısı  Nazlı Kayı için kesenin ağzını açtı. Takvim'de yer alan habere göre; Sabancı nişanlısına düğün hediyesi olarak Çeşme'den villa satın aldı.

Genç çift, Paşalimanı'nda bulunan villayı dekore etmeye şimdiden başladı. Villada; garaj, hobi odası, 1 hizmetli odası, 1 banyo, 1 ufak mutfak ve çamaşır odası, salon, açık mutfak, 4 oda, 4 banyo, teras, 140 metrekare büyüklüğünde havuz  ve iki odadan denize açılan teras bulunacak. Villanın alt katında Hacı Sabancı'nın sanat koleksiyonu da yer alacak.

CALIFORNIA TARZI 

Alışılmış Ege mimarisinin çok dışında olan Çeşme'deki bu ultra lüks villa, çatısız mimarisi ve dikdörtgen şeklindeki tasarımıyla California tarzını anımsatıyor.

DEĞERİ 15 MİLYON TL 

Hacı Sabancı'nın, birçok lüks detayın bulunduğu deniz manzaralı lüks villanın iç ve dış dekorasyonu için yaklaşık 15 milyon TL'yi gözden...