25 / 04 / 2024

Hacıbozanoğulları

Hacıbozanoğulları

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapımet Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gül ve Ahmet Hacıoğulları ortaklığında kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Oğulları Otomotiv İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Söğüt ve Hacı Söğüt ortaklığında kuruldu.

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Ordu Gençağa Kalesi turizme kazandırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Hacıemiroğulları Beyliği döneminden kalma olduğu iddia edilen Gençağa Kalesi

Çh Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çh Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Raşit Hacıoğulları ve Süleyman Çeken imzasıyla 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burakyol Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burakyol Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Hacıoğulları 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul ödeme koşulları!

Piyalepaşa İstanbul ödeme koşulları kapsamında 48 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Beyoğlu Hacıhüsrev'de inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Pendik'te YHT için kapalı olan alt geçit bayramda açılıyor!

Yüksek Hızlı Tren Hattı (YHT) çalışmalarından dolayı uzun süre kapalı olan Pendik Hacıoğulları Hilmi Sonay Altgeçidi bayramda açılıyor. Daha önce tek araç geçişli olan geçit çift araç geçişli olarak sürücülere hizmet verecek.

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı!

Abdioğulları halı tabanı kumaşı Filback’in seri üretimine başladı. Halı tabanı üretimi için 30 milyon liralık bir yatırım yapan Abdioğulları, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesis sayısını da 6’ya çıkarmış oldu.

Ercanoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercanoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Ercan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Üsküdar, Hacı Bakkal Sokak, No: 28/ 15'te kuruldu.

Bahçelievler İstwest ödeme koşulları!

Daire fiyatlarının 228 bin liradan başlangıç gösterdiği Bahçelievler İstwest ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 veya yüzde 50 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor...

Hacıbozanoğulları Haberi

Hacıbozanoğulları

Türk halkının dört gözle beklediği Ramazan ayı geldi. Vatandaşlar da ilk orucunu tutarak iftarını yaptı. Türkiye'de Osmanlı'dan bu yana bir gelenek halinde olan iftar sonrası tatlı ikramı ise bu sene fiyatlar nedeniyle biraz sekteye uğradı.

ŞEKERE ZAM YAPILDI

Türkşeker, KDV dahil kilogramı 5,96 TL'den satılan kristal şeker fiyatı yüzde 31 artırılarak 7,80 TL oldu. Türkşeker, raf garanti sistemi kapsamında perakende sektörüne sağladığı 5 kilogramlık toz şeker fiyatını ise 45 TL'den 55 TL'ye...