26 / 04 / 2024

Hacıhaliloğlu İnşaat iletişim

Hacıhaliloğlu İnşaat iletişim

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gökhan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfi Hacıhaliloğlu, Hakan Hacıhaliloğlu ve Yusuf Hacıhaliloğlu ortaklığında kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Hacıhaliloğlu İnşaat iletişim Haberi

Hacıhaliloğlu İnşaat iletişim

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gökhan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.       Türkiye sınırları içinde ve yabancı ülkelerde resmi ve devlet kuruluşları ile iktisadi devlet kuruluşları diğer kuruluşlar ve özel kuruluşlar tarafından kapalı zarf açık arttırma eksiltme teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılacak her türlü küçük büyük yapılar her türlü tesisat işleri her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü ,bent, baraj, lojmanlar idare binaları gibi yapılar, yol, sınai yapı, resmi kurum ve hizmet binaları, beton ,asfalt...