29 / 03 / 2024

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gökhan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Mahimoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahimoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Mahim tarafından kuruldu.

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Hırdavat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Alper Halit tarafından kuruldu.

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dö Efendioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özbek tarafından kuruldu.

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Alekoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alekoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasin Akgül tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrm Kurumahmutoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kurumahmutoğlu tarafından kuruldu.

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gökhan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.       Türkiye sınırları içinde ve yabancı ülkelerde resmi ve devlet kuruluşları ile iktisadi devlet kuruluşları diğer kuruluşlar ve özel kuruluşlar tarafından kapalı zarf açık arttırma eksiltme teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılacak her türlü küçük büyük yapılar her türlü tesisat işleri her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü ,bent, baraj, lojmanlar idare binaları gibi yapılar, yol, sınai yapı, resmi kurum ve hizmet binaları, beton ,asfalt...