26 / 04 / 2024

hacim

hacim

Bugün öğlen saatlerinde dolar ve Borsa İstanbul'da yaşanan hareketliliğin nedeni belli oldu. Dr. Tuğberk Çitilci, akşam saatlerinde düzenlenecek kabine toplantısının döviz kurlarında düşüş ve Borsa İstanbul'da da satış getirdiğini ifade etti.

Lamborghini, Ferrari, Bentley ve Rolls-Royce satışlarında rekor yaşandı! 

Dünyanın sayı olarak en küçük, fakat hacim olarak en büyük ekonomilerinden biri olan “ultra-lüks otomotiv endüstrisi” bol kazançlı bir 2023 senesi geçirdi. Rolls-Royce ve Bentley rekor satış yaptıklarını ilan ederken, Lamborghini tarihinde ilk kez bir sene içinde 10 bin araba sattıklarını açıkladı.

Arçelik'ten geniş hacim buzdolabı alımına özel 2.500 TL değerinde Telve hediye!

Arçelik, ocak ayına özel seçili buzdolaplarında 2.500 TL'ye varan indirim kampanyası sunduğu açıklandı. Buna göre, işte kampanyalı ürünler haberin ayrıntıları... 

Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi en ucuz bu adreste! 13 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yüksek devir ve geniş iç hacim özellikleri ile öne çıkan Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi, leke uzmanı ve suda bekletme opsiyonu sayesinde çamaşırlara zarar vermeden etkin temizlik sağlar. Peki, Profilo CGA2520XTR Çamaşır Makinesi kaç TL? 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Ford Transit Minibüs Nisan'da 44.000 TL zamlandı! İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Geniş bir iç hacim, düşük işletme maliyetleri, yüksek performans, güvenlik ve konfor yer almaktadır. Transit minibüsler, farklı uzunluklarda ve yüksekliklerde sunulur ve isteğe bağlı olarak 14 kişiye kadar taşıma kapasitesine sahiptir. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BS0T Inox Ankastre Fırın sahip olduğu 66 lt geniş hacim ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile çeşitli yemekler pişirir. Peki Bosch ankastre fırının teknik özellikleri neler? 

Honda CR-V Mart zammı ne kadar oldu? İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi

Honda CR-V'nin en büyük özelliklerinden biri, güvenilirliği ve pratikliğidir. Bu araç, geniş bir iç hacim sunarak beş kişi için rahat bir yolculuk ve yüksek miktarda eşya taşıma kapasitesi sağlar. İşte İşte 08 Mart 2023 fiyat listesi

Ford Ecosport'a Mart ayında zam geldi mi? İşte 04 Mart 2023 fiyat listesi

Şehir içi kullanımı ve off-road kullanımı için uygun bir araç olan Ford Ecosport, yüksek sürüş pozisyonu, geniş iç hacim, pratik kullanımı ve güçlü motor seçenekleri ile sizi bekliyor  Peki Ford Ecosport 04 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Altus ALMD 20 Mikrodalga Fırın indirimli fiyatıyla Trendyol'da! Hemen bakın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Altus ALMD 20 Mikrodalga Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim ile otomatik olarak gerçekleşen ısıtma işlemleri sayesinde farklı yemek türlerini hazırlamak kolaylaşıyor.

Ford Tourneo Courier ve Transit Courier 2023 Mart ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte 04 Mart 2023 fiyat listesi

Geniş bir iç hacim, düşük yakıt tüketimi ile piyasada çok tutulan ''Ford Tourneo  Courier  ve Transit Courier''in fiyat listesi araştırılıyor. Kompakt boyutları ve yüksek taşıma kapasitesi sayesinde ilgililerini cezbeden aracınfiyatları merak ediliyor. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier 14

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim,10 farklı pişirme fonksiyonu ve Quartz Izgara ile her çeşit yemeği kısa sürede tüketilecek duruma getiriyor.

Arçelik 270531 EI 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı'nda kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 270531 EI F Enerji Sınıfı 427 lt Çift Kapılı Buzdolabı 427 litre net hacim ile gelişmiş teknolojisi sayesinde hızlı soğutma ve dondurma fonksiyonlarına yer veriyor.

Arzum AR2002 Cookart Maxi Çift Camlı 50 lt Fırın kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum AR2002 Cookart Maxi Çift Camlı 50 lt Fırın,sahip olduğu geniş iç hacim ve ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme ve ısıtma işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

hacim Haberi

hacim

Haftanın ilk gününde Borsa İstanbul'da ve dolar kurunda yaşanan hareketlilik iş ve para dünyasını yakından takip edenleri şaşırttı. 

Ekonomi uzmanları, Merkez Bankası tarafından yapılan rezerv satış işlemine ek olarak akşam saatlerinde düzenlenecek olan kabine toplantısının da bu hareketliliğin sebebi olabileceğini ifade etti.

Gün ortasında 17,04'ü yoklayan Euro/TL, daha sonra 16,76'ya kadar geriledi. Güne 16 lirayı test ederek başlayan dolar/TL ise 15,70 bandına kadar çekildi.

"İhracatçıyı Rahatsız Etmeyecektir"

InvestAZ Araştırma Direktörü Dr. Tuğberk Çitilci, bu akşam yapılacak olan kabine toplantısı sonrasında enflasyona endeksli bononun açıklanabileceğine dair beklentilerin döviz kurlarında düşüş ve Borsa İstanbul’da satış getirdiğine işaret etti.

Enflasyona endeksli tahvilin gelmesi durumunda döviz kurlarında “ihracatçıyı rahatsız etmeyecek düzeyde” düşüş olabileceğini belirten Çitilci, Borsa İstanbul’da da bankacılık başta olmak üzere şirket hisselerinde satış görülebileceğini dile getirdi.

Çitilci,...