19 / 04 / 2024

hacısalihoğlu inşaat yalıpark nerede

hacısalihoğlu inşaat yalıpark nerede

Hacısalihoğlu İnşaat imzası ile yükselen Maltepe Yalıpark Evlerinde konutların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Yalı Park Küçükyalı satılık fiyatları 500 bin TL' den başlayarak yükseliş gösteriyor.

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede?

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? sorusu için Cumhuriyet Caddesi Dalyan Sokak Küçükyalı, Maltepe, İstanbul cevabı veriliyor. Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinin daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Suat Hacısalihoğlu: Yatırımcılar OSB kurmak için sırada!

Yatırım teşviklerinin de etkisiyle Trabzon’daki OSB'lerde boş yer kalmadı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Yatırım Adası ve Endüstri Bölgesi’nin şehrin en önemli önceliklerinden biri haline geldiğini söyledi.

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları!

Ağaoğlu İnşaat Central Park fiyatları 976 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ağaoğlu Central Park Evleri Bakırköy projesi 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

hacısalihoğlu inşaat yalıpark nerede Haberi

hacısalihoğlu inşaat yalıpark nerede

30 adet daireden Yalıpark projesi lokasyon olarak İstanbul Maltepe Küçükyalı'da konumlandırılıyor. Yalı Park Küçükyalı satılık daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylalarından bahsedelim.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin sunulduğu Yalıpark projesi Hacısalihoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Küçükyalı Yalıpark datış ofisi ile 0216 417 22 17 numaralı telefondan görüşebilirsiniz.


Yalı Park Küçükyalı satılık daire fiyatları bilgisinden önce projede ki dairelerin büyüklüklerinden bahsedelim. Yalı Park Evlerinde yer alan  2 oda 1 salon daireler 110 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 170 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 240 metrekare alana sahip. 


Yalı Park Küçükyalı satılık daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 500 bin TL'den başlıyor. Yalıpark Evlerinde koşu pisti, basketbol sahası, yelkencilik klubü, basketbol sahası...