29 / 03 / 2024

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede?

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede?

Firma: Hacısalihoğlu İnşaat

Proje: Yalıpark

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? sorusu için Cumhuriyet Caddesi Dalyan Sokak Küçükyalı, Maltepe, İstanbul cevabı veriliyor. Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinin daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor...





Hacısalihoğlu İnşaat tarafından Küçükyalı'da konumlandırılan  Hacısalihoğlu İnşaat   Yalıpark  projesinin satışları sürüyor. Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinde toplam 30 adet  dubleks daire yer alıyor. 


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinde sunulan daire seçenekleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak belirtiliyor. Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı şöyle: 


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede?


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede?


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark adres: 

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? sorusu ve projenin daha detaylı bilgisine ulaşmak için satış ofisi telefonu olan 0 216 417 22 17 numarasını arayabilirsiniz. 


Minimum 500 bin liradan başlayan fiyatlar ile satış sürecinin devam ettiği Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinde tamamı peşin yapılan ödemelerde tutara indirim yapılıyor. Projede tutarın yüzde 25'i peşin ödendikten sonra kalan miktar için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede?


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinde yer alan 2 oda 1 salon daireler 110 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 170 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 240 metrekare büyüklükte tasarlandı. 


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesi;


Sabiha Gökçen Havalimanına 45 dakika

Bostancı E-5 bağlantısına 7 dakika

Zincirlikuyu’ya 20 dakika

Bağdat Caddesi’ne 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Telefon: 0 216 417 22 17

Web Adresi: www.yalipark.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön