24 / 04 / 2024

küçükyalı yalıpark iletişim

küçükyalı yalıpark iletişim

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? sorusu için Cumhuriyet Caddesi Dalyan Sokak Küçükyalı, Maltepe, İstanbul cevabı veriliyor. Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinin daire fiyatları 500 bin liradan başlıyor...

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim!

Yakacık Royal Garden Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Royal Garden Yakacık projesinde

Selçuklu Kanyon Park iletişim

Seha Yapı tarafından hayata geçirilen Kanyon Park projesi 98 adet daire ve 7 adet ticari alandan meydana geliyor. Sekçuklu Kanyon Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Deluxia Park iletişim!

Kartal Deluxia Park iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı Deluxia Park projesinde konut ve ofisler bulunuyor...

Pendik Evra Park iletişim bilgileri!

Evra Group imzasıyla hayata geçirilen Pendik Evra Park projesi 72 konut ve 36 dükkandan meydana geliyor. Pendik Evra Park iletişim bilgileri...

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim!

Büyükçekmece Bizim Evler iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 10 bloktan meydana gelen proje 270 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim!

Yakacık Tual Adalar Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Dağ Mühendislik-Emlak Konut işbirliğiyle yükselecek olan Tual Adalar Evleri projesi, Aralık 2017 yılında teslim edilecek...

küçükyalı yalıpark iletişim Haberi

küçükyalı yalıpark iletişim



Hacısalihoğlu İnşaat tarafından Küçükyalı'da konumlandırılan Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinin satışları sürüyor. Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinde toplam 30 adet  dubleks daire yer alıyor. 


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark projesinde sunulan daire seçenekleri  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak belirtiliyor. Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı şöyle: 




Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede?


Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark adres: 

Hacısalihoğlu İnşaat Yalıpark nerede? sorusu ve projenin daha detaylı bilgisine ulaşmak için satış ofisi telefonu olan 0 216 417...