28 / 03 / 2024

Hadımköy Bölge Parkı ne zaman açılacak

Hadımköy Bölge Parkı ne zaman açılacak

Arnavutköy Belediyesi tarafından yaptırılan Hadımköy Bölge Parkı, 34 bin 954 metrekare üzerinde hayata geçiriliyor. Arnavutköy'de Vadi Park ve Arnavutköy Şehir Parkı’nın yapımı devam ederken, Hadımköy Bölge Parkı'nın açılış tarihi de netleşti...

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi Nazım İmar Planı BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Hadımköy toplulaştırma alanlarına ilişkin imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Merkez Bölgesi Plan Notlarında Toplulaştırma Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Hadımköy Merkez Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Merkez Bölgesi Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 21 Mayıs'ta askıya çıkarıldı. 

İston Hadımköy arsasının parselasyon planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İston Hadımköy'ün yer aldığı arsanın parselasyon planı askıya çıkarıldı..

İBB Hadımköy'de ekmek fabrikası kuracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan Halk Ekmek aracılığıyla Hadımköy'de modern bir ekmek fabrikası yapılacağını söyledi..

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde satılık 3 arsa!

Öz-Ar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy-Deliklikaya Sanayi Bölgesi'ndeki 3 arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 27 milyon 650 bin 700 TL olarak belirlendi.

Seyidoğlu Hadımköy OSB'de fabrika kuracak!

Seyidoğlu Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL'ye yeni bir fabrika kuracak. Tesisle 150 yeni istihdam sağlanacak.

TCDD, Hadımköy'deki 2 arsasını satışa çıkardı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Arnavutköy İlçesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan arsaları satışa çıkardı. Konut+ Ticaret alanı imarlı arsaların ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Hadımköy-Çatalca'ya hafif metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hadımköy-Çatalca arasındaki demir yolunun hafif metro haline getirileceğinin müjdesini verdi.

Hadımköy Bölge Parkı ne zaman açılacak Haberi

Hadımköy Bölge Parkı ne zaman açılacak


Arnavutköy Hadımköy Bölge Parkı yapım işi, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve Arnavutköy Kaymakamı Fikret Dayıoğlu'nun katılıyla Hadımköy'de gerçekleşen bir törenle 10 Mart 2014 tarihinde başladı. 





Hadımköy Bölge Parkı Eşkinoz Deresi'ne bakacak!





Arnavutköy Belediye Başkanı Baltacı, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Hadımköy Bölge Parkı için "Aktif yeşil alan çalışmalarımızdan bir tanesi. Parkımız toplamda 35 bin metrekarelik bir alanı kapsayacak. İçerisinde; meydanlar, sosyal tesis, bisiklet ve yürüyüş parkurları, spor alanları, çim amfi, çocuk oyun alanı, ahşap teraslar, doğal göletler otopark ve piknik alanları yer alacak. Hadımköy’de temelini atacağımız bölge parkımız, Eşkinoz Deresi’ne cephe. Eşkinoz Deresi, atık su ve sel baskınları yüzünden sıkıntı yaşatmış bir dereydi. Biten imar çalışmaları sonucu bu deremizi de kısa zaman içerisinde ıslah edeceğiz” demişti...





Hadımköy...