26 / 04 / 2024

Hadımköy-Büyükçekmece yolu

Hadımköy-Büyükçekmece yolu

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece İSKİ Tepecik Arıtma Tesisi yolu imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, İSKİ Tepecik Arıtma Tesisine Bağlantı Yolu ve Aşağı Kör Deresi Güzergahının bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu Doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Bahçelievler Etabı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz Tem Bağlantı Yolu doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Kumburgaz Etabı Plan itirazlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan 14 Aralık 2018 tarihinde askıdan inecek...

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde satılık 3 arsa!

Öz-Ar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy-Deliklikaya Sanayi Bölgesi'ndeki 3 arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 27 milyon 650 bin 700 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Kumburgaz imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Kumburgaz TEM Bağlantı Yolu Doğusu ve Kartaltepe Revizyon Nazım İmar Planı Kumburgaz Etabı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Hadımköy- Büyükçekmece yolunda sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi. Her iki yolun altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi'nce tamamlandı.

Hadımköy-Büyükçekmece'deki altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Hadımköy-Büyükçekmece yolunda sona gelindi!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Hadımköy-Büyükçekmece yolu Haberi

Hadımköy-Büyükçekmece yolu

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.


Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapımına başlanan 2 yeni yol, D-100 Karayolu ve Hadımköy gişeleri arasındaki trafik yoğunluğunu yüzde 30 oranında azaltması hedeflenen yollardaki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Altyapı çalışması tamamlanan Mehmet Yeşilgül Bulvarı’ndaki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yolların planlanan zamanda bitirileceğini açıkladı.


BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ ALTYAPI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Büyükçekmece ve Hadımköy gişeleri arasındaki mesafeyi 4 kilometre kısaltan ve Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan 24’er metre genişliğinde 2 yol yapıldığını hatırlatan Başkan Akgün, "Bu yollardan bir tanesi Pelikan Hill Sitesi yanından gelip Mehmet Yeşilgül Bulvarı’ndan geçip Büyükçekmece’ye bağlanıyor. Diğer yol ise, Alkent Mahallesi ile Demir La Vida Yaşam Merkezi arasından başlıyor Tulip...