16 / 04 / 2024

Hafele mutfak aksesuvarı

Hafele mutfak aksesuvarı

Alman mobilya aksesuvarı üreticisi Hafele'nin Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yeni yapılan konutlar ve mutfak yenilemeler sayesinde şirketin gelirlerinin artacağını öngördü...

Hafele inşaat sektöründe atağa geçti!

Mutfak, banyo, vestiyer, gardırop ve kapılara özel aksesuar ve donanım üreticisi olan Hafele, inşaat sektöründe atağa geçti. Hafele Concept Project ile konut satışlarının artırılması planlanıyor.

Kelebek, UNICERA Fuarı'nda beş yeni mutfak modelini tanıttı!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek, 23 - 27 Şubat 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda (UNICERA) 2016 koleksiyonundaki tasarım ve fonksiyonelliği ile öne çıkan beş yeni mutfağını tanıttı.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Silverline, 28. Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'ya katılacak!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

İyi bir mutfak nasıl tasarlanmalı?

Son teknoloji makineler, kusursuz işçilik ve deneyimli kadrosuyla Demsaş Mutfak’ta; ergonomisi, fonksiyonelliği ve yüksek kalitesiyle evinizde sadece size özel bir mekân yaratabilirsiniz.

Yurtbay Seramik, UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılacak!

Yurtbay Seramik, 23 - 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü'nde gerçekleştirilecek UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılarak en yeni ürünlerini Salon 3, Stand 309-321’de sergileyecek.

Batı Mahal Villaları'nda büyük mutfak keyfi!

Villa yaşamından farklı beklentileri olanların talepleri doğrultusunda projelendirilen Batı Mahal villaları, mutfak keyfini sevenlere geleneksel mutfak tasarımının çok ötesinde bir yaşam alanı sunuyor.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

Mutfak dekorasyonu nasıl olmalı?

Mutfağın evin en hareketli yeri olduğunu unutmamamız gerek. Yapacağımız mutfak dekorasyonu işlevsel ve göze hoş gelmeli, mutfakta kalabalık yapmamalı...

Golden Tulips, Hafele ile konsept geliştirdi!

Kayseri'de 10 bin konut yaptıktan sonra İstanbul'a çıkarma yapan Suat Altın İnşaat, Kartal'daki ilk projesi Golden Tulips için Hafele ile birlikte yeni bir konsept geliştirdi.

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hef Mutfak Mobilya İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Gencay Çiçek Şube Müdürlüğü'nde 75 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Pendik, Kaynarca Mahalle'de açıldı.

Pekcan Grup'dan modern mutfak tasarımları!

Hayalinizde kurduğunuz mutfak tasarımı, üç yılı aşkın süredir inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup’un, profesyonel ekibiyle modern ve minimalist çizgilerle evlerinize geliyor.

Hafele mutfak aksesuvarı Haberi

Hafele mutfak aksesuvarı

Alman mobilya aksesuvarı üreticisi  Hafele'nin Türkiye ve Bölge Ülkeler İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, yeni yapılan konutlar ve mutfak yenilemeler sayesinde şirketin gelirlerinin artacağını öngördü...



DÜNYA BAŞKANI GELİYOR 


Türkiye'de gayrimenkul sektöründe ciddi bir potansiyel olduğunu belirten Uytun, "Her yıl 1 milyon ev yapılıyor, yeni konutlar bizim için bir pazar. Ancak bizi asıl heyecanlandıran Hafele'nin Türkiye ve Bölge Ülkeler , yeni yapılan konutlar ve mutfak gelirlerinin artacağını öngördü artan gelirle birlikte yenilenecek konutlar. Türkiye'de 10, Avrupa'da ise 5 yılda bir değişiyor mutfaklar, bu gelirle alakalı" dedi. 


90 yaşındaki Hafele'nin tarihinde ilk defa 2007 yılında kurguladığı perakende mağazaları ile Türkiye'de 81 noktada hizmet vermeye başladıklarını anlatan Hilmi Uytun, şirketin bunu diğer ülkelere uygulamak istediğini ifade etti. Uytun, "Daha önce markalarla Hafele bire bir çalışma...