26 / 04 / 2024

hak yapı eczacıbaşı

hak yapı eczacıbaşı

Hak Yapı Kartal projesi Kartal Cem Evi'nin yanında yer alan Eczacıbaşı Blokları'nın yıkılacağı noktada hayata geçiriliyor. Yıkım çalışmalarının başladığı Hak Yapı Kartal projesi 8,5 dönüm arazi üzerinde yükseliyor...

AFAD hak sahipliği başvurusu nereye, nasıl yapılır? 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu gerçekleştiremeyen depremzedelere 2 günlük ek süre verildi. Peki, AFAD hak sahipliği başvurusu nereye yapılır? İşte detaylar...

AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023? 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi! Depremzedeler dikkat! 

AFAD Afetzede Hak Sahipliği için şu ana kadar 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi. Peki AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023?

AFAD E-Devlet hak sahipliği başvurusu nedir, nasıl yapılır?

AFAD hak sahipliği başvurusunun detayları merakla sorgulanıyor. Peki, AFAD E-Devlet hak sahipliği başvurusu nedir, nasıl yapılır? İşte detaylar...

Eczacıbaşı'ndan Cennet Koyu'ndaki binalara ilişkin imar açıklaması!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvuru yaptığı ve barıştan faydalandığı açıklanmıştı. Eczacıbaşı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Cennet Koyu'ndaki binaları için imar barışından yararlandı!

Eczacıbaşı Grupları'nın Bodrum Cennet Koyu'nda yer alan arazilerinde yer alan yapılar için imar barışına başvurduğu ve imar barışından yararlandığı belirtildi.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Eczacıbaşı Bozüyük'teki dördüncü tesisini açtı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu tarafından yaptırılan "seramik sağlık gereçleri dördüncü üretim tesisi" törenle açıldı. 

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

hak yapı eczacıbaşı Haberi

hak yapı eczacıbaşı


Hak Yapı İstanbul Anadolu yakasında Kartal ilçesinde 320 konutluk proje inşa edecek. Hak Yapı Kartal projesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde Kartal Cem Evi'nin yanında yer alıyor. Hak Yapı Kartal kentsel dönüşümü kapsamında Eczacıbaşı Blokları'nın yıkıldığı noktada yükseliyor.


Hak Yapı Kartal projesi için yıkım çalışmaları başladı. Hak Yapı Kartal projesinin yaklaşık iki ay sonra satışa sunulması planlanıyor. Blokların 20 katlı olacağı Hak Yapı Kartal projesi 2 blok halinde yükseliyor.


8,5 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Hak Yapı Kartal projesinde açık / kapalı yüzme havuzları, açık / kapalı otopark, fitness center, sauna, buhar odaları, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Telefon: 444 1 620

Web: www.hakyapi.com.tr

Gülcihan...