26 / 04 / 2024

Hakan Ayık mülkleri

Hakan Ayık mülkleri

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Emekliye 5 bin TL ikramiye müjdesi! 5 bin TL emekli ikramiyesi hesaplara Aralık ayında mı yatırılacak?

Fiilen çalışmayanların dışındaki emeklilere de 5 bin lira emekli ikramiyesi verilecek. Peki, 5 Bin TL emekli ikramiyesi hesaplara Aralık ayında mı yatırılacak? İşte konuya ilişkin yapılan son açıklamalar...

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

ÇAYKUR bu yıl 591 bin tonu aşkın yaş çay alımı gerçekleştirdi

ÇAYKUR, 10 Mayıs 2023'te ve 26 Ekim 2023'te gerçekleşen 2023 sezonunda 591 bin 530 ton 686 kilogram yaş çay alımı yaptı. İşte habere dair ayrıntılar...

ŞOK’ta pazar indirimi! 12 parça çay takımı 90 TL’ye, siyah zeytin 29,75 TL’ye, Pril bulaşık deterjanı 48,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, pazar gününe özel birçok üründe indirime gitti. Buna göre, 12 parça çay takımı 89,95 TL’ye, siyah zeytin 29,75 TL’ye, Pril bulaşık deterjanı 48,75 TL’ye düştü. İşte 8 Ekim 2023 Pazar ŞOK fiyat listesi...

A101’den ekim müjdesi! Tat horoz fasulye 46,90 TL’ye, Tusaş domates salçası 36,90 TL’ye, döküm sahan 319 TL’ye düştü!

A101, ekim ayına sürprizlerle dolu indirim kampanyasıyla girdi. Bu kapsamda, Tat horoz fasulye 46,90 TL’ye, Tusaş domates salçası 36,90 TL’ye, döküm sahan 319 TL’ye düşecek. İşte 5 Ekim 2023 A101 fiyat listesi...

Gençler müjde: Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alınacak! TTK illeri peş peşe açıkladı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışmak isteyenlerin beklediği haber sonunda geldi. TTK ekim ayında 3 il için toplam 2 bin işçi alımı yapacağını ilan etti.

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesi bu olacak. Zam geliyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara her alanda destek ödemesi yapılmaya devam ediyor. Temmuz ayından sonra destek ödemelerine de zam gelmesi bekleniyor. Aile Bakanlığı'nın en büyük müjdesinin bu olması bekleniyor.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

Çıkan EYT yasası ile birlikte milyonlarca vatandaş emekli olmaya hak kazandı. Nisan ayında ilk emekli aylıklarını alacak emeklileri korkutan bir uyarı geldi. SGK hizmet dökümünde ‘S, Ş, K’ harfleri yazanların emekliliği riske düşebiliyor.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kömür fiyatlarına yüzde 60 indirim yaptı! "Yine de kar ediyoruz!"

Rusya Başbakan Birinci Yardımcısı Andrey Belousov, Rus kömür üreticilerinin yüzde 50 ila 60 arasında indirimle ihracat yapmak zorunda kaldıklarını, fakat yine de kar elde ettiklerini açıkladı. Avrupa Birliği, ağustos ayında Rus kömür ithalatına yaptırım uygulamaya başlamıştı.

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

Hakan Ayık mülkleri Haberi

Hakan Ayık mülkleri

Dünyanın sayılı uyuşturucu baronlarından olan 41 yaşındaki Hakan Ayık,  Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı.  Hakkında uluslararası polis teşkilatı Interpol’ün de yakalama kararı verilen Ayık hakkında New South Wales (Yeni Güney Galler Eyaleti) Yüksek Mahkemesi dava açtı.

MÜLKLERİ SATILACAK

Hürriyet'te yer alan habere göre; mahkeme Ayık’ın suçtan elde ettiği belirlenen gelir için 3.851.046 dolarlık ceza verildi. Söz konusu borcun ödenmesi için Ayık’ın sahibi olduğu mülklerin bir kısmına el konuldu. Davanın duruşması 15 Nisan sabahı gerçekleşecek. Anılan davada Ayık’ın katılmaması durumunda gıyabında karar alınacak. Mahkeme, el konulan mülklerin bir kısmını satıp 4 milyon dolara yakın borcu tahsil edecek.

Anılan dava sonucunda Ayık’ın Avusturalya’da yaşayan Av. Sevil Özaras temsil edecek. Hakan Ayık'la ilgili eyalet polisinin arama kararı yer alıyor. Hakan Ayık, 2010'da Tayland'ın Bankok...