16 / 04 / 2024

Hakan Büyükdere

Hakan Büyükdere

Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Büyükdere tarafından 50 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Konutta stok problemi büyüyor!

İnşaat maliyetlerin yükselmesiyle beraber inşaat üretiminin durması ile konutta stok probleminin büyüdüğünü söyleyen Mars Investment İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, özellikle markalı konutlarda büyük sıkıntı yaşandığını dile getirdi.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

Emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, emlak işletmelerinde lise şartının kaldırılmasına büyük tepki gösterdi.

Marmara depremi giderek yaklaşıyor! Güney Marmara'da risk büyük!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, "Bunlar daha büyük depremlerin ayak sesleri. Marmara için de süre zaten doldu da giderek yaklaştığını söylüyor" dedi.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Gayrimenkul değerleme sektörü yüzde 19,29 büyüdü!

TDUB verilerine göre, 2019'da 1 milyon 35 bin 626 değerleme raporu hazırlandı ve sektör yüzde 19,29 büyüme kaydetti. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Değerleme piyasasında ciddi bir talep artışı oldu'' diye konuştu.

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB kuruluyor!

Bergama’da Tarıma Dayalı İhtisas Büyükbaş OSB’nin kurulması için İZTO’da toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Tesisimizde 3 bin 500 kişi istihdam edilecek” diye konuştu.

Büyük inşaat firmaları rotayı İzmir'e çevirdi!

Büyük inşaat firmalarının rotayı İzmir'e çevirdiğini ifade eden TÜGEM İzmir Yönetim Kurul Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Akıncı, "Otobanın hizmete açılması, İzmir’in cazibesini artıracak" dedi...

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Hakan Büyükdere Haberi

Hakan Büyükdere

Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Büyükdere tarafından 50 bin  TL sermaye ile 15 Mart'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


Adahan Mimarlık İnşaat Mobilya Taahhüt Proje Uygulama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk...