26 / 04 / 2024

hakan gürdal karbon zirvesi

hakan gürdal karbon zirvesi

İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ nde yarın başlayacak İstanbul Karbon Zirvesi’ nin sponsorlarından biri olan AKÇANSA, gelecek nesilleri de düşünerek çevre dostu adımlar atıyor...

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Günday tarafından kuruldu.

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Bina güçlendirmede mucize yöntem: İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi!

Hatay’da üçüz bloklardan biri adeta kum yığınına döndü, biri ağır hasar aldı, diğeri ise dimdik ayakta kaldı. Ayakta olan blok, 14 yıl önce ODTÜ’lü hocaların kendi geliştirdikleri ‘karbon fiber’ yöntemiyle güçlendirilmiş. İşte A'dan Z'ye 'karbon fiber' mucizesi....

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Fore Kazık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gürcüoğlu tarafından kuruldu.

TMO'dan mercimek, ayçiçek yağı, pirinç ve nohutta inanılmaz fiyatlar! Sakın kaçırmayın! 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından satılan ürünler yüzde 50 daha ucuza satılıyor! TMO Genel Müdürü Ahmet Gürdal açıkladı! Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde satışa satılan ürünler kaç TL? İşte TMO 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...  

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz 63 Metal İnşaat Akaryakıt Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Tesla Sonar Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tesla Sonar Enerji Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Hakan Güzel  tarafından kuruldu.

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakacık Madeni Yağ Oto Yedek İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Mehmet Hakan Günaydın tarafından kuruldu!

hakan gürdal karbon zirvesi Haberi

hakan gürdal karbon zirvesi


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi olan AKÇANSA’nın Genel Müdürü Hakan Gürdal, bugünü ve yarınları düşünerek adım attıklarını belirterek, “5 yıl önce yüzde 2 olan alternatif yakıt kullanım oranımızı 2020 yılına kadar yüzde 30’a çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.


İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yarın başlayacak İstanbul Karbon Zirvesi’nin sponsorlarından biri olan AKÇANSA, gelecek nesilleri de düşünerek çevre dostu adımlar atıyor.


Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi AKÇANSA’nın Genel Müdürü Hakan Gürdal, gelecek nesiller için küresel bir tehdit haline gelen ve dünya genelinde tüm ülkelerin gündeminde bulunan karbon sorununun ele alınacağı zirveyle ilgili şunları söyledi: ”Karbon salımı ile ilgili farkındalığın artması ve alınacak kararların hem Türkiye hem de dünya genelinde son derece önemli sonuçları doğuracağı şüphesiz. Biz de AKÇANSA olarak İstanbul Karbon Zirvesi’nin...