16 / 04 / 2024

hakan yalçın

hakan yalçın

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, tüketici beklentilerinin kendileri için öncelik olduğunu, bundan dolayı yaptırdıkları araştırma ile BatıMahal'i şekillendirdiklerini söyledi.

Lüks konut ve villa piyasasında yaşanan gelişmeler!

Başarılı lüks villa projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yerli ve yabancı yatırımcı tercihleri gibi başlıklar çerçevesinde değerlendirmeler yapıyor.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Hakan Yalçın: Bilinçli müşteri binanın estetiğinden çok zemin etüdüne bakıyor!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, deprem gerçeğinin tekrardan gündeme gelmesiyle birlikte binaların yapım standardına değindi. Yalçın, günümüzde insanların artık eskiye oranla daha çok bilinçlendiğini belirtti...

Hakan Yalçın: Binalara enerji kimlik belgesi adımlarını destekliyoruz!

Yalçınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip olması konusuna çok önem veriyoruz ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bu konuda attığı adımları destekliyoruz” şeklinde konuştu...

Hakan Yalçın: Yeni binalarda da sürdürülebilirlik kavramı ön planda!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın " Sürdürülebilirlik, insanlığın, gelecek kuşakların gereksinimlerine cevap verme yeteneğini tehlikeye atmadan, günlük ihtiyaçlarını temin etmesi şeklinde tanımlanabilir " dedi...

Hakan Yalçın: Yeni projemiz 150 villadan oluşacak!

Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçen Gölmahal Villaları'nda sona yaklaşıldı. Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın yeni projemiz 150 villadan oluşacak dedi...

Yalçın Karadavut: Yenifakılı'yı modern bir ilçe yapacağız!

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçınlar Group yeni projesi Batı Mahal'i tanıttı!

Sektöre Büyükçekmece Bölgesi'nde hayata geçirdiği ilk markalı projesi GölMahal Villaları ile adım atan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, 150 villanın yer alacağı yeni projesini tanıttı.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

Şirin Yalçın yalısının kapılarını Masion Francaise açtı!

Şirin ve Neşet Yalçın çocukları Alihan ve Ayşe ile Vaniköy'de yalıda oturuyor. Şirin Yalçın, Müşir Mehmet Paşa'nın 1866'da yaptırdığı muhteşem yalının kapısını ilk kez Masion Francaise dergisine açtı.

hakan yalçın Haberi

hakan yalçın

Bin 250 kişiyle anket yaptıklarını anlatan Hakan Yalçın, "Araştırmamızda kadınların geniş ve fonksiyonel mutfak istediklerini gördük. Üstelik mutfağı sadece yemek yapılan yer olarak değil, yemek yenilen ve oturulan alanlar olarak da istediklerini fark ettik. İşte bu nedenle net 45 ila 60 metrekare arasında değişen bahçe ile bütünleşmiş, günlük yaşam odası, kiler, ada mutfak,misafir yemek odasına sürme kapı ile irtibatlı bir mutfak alanı tasarladık" dedi. Araştırmada çocukların sesine de kulak verdiklerini belirten Yalçın, "Özel banyo talepleri olduğunu tespit ettik. Çocuk ve gençlerin bu taleplerine BatıMahal'de banyolu süit yatak odaları ile çözüm ürettik"...