18 / 04 / 2024

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret nerede

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret nerede

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da Abubakır Salıh Osman Elnot tarafından kuruldu.

Rrash Estate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rrash Estate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Najm Abdullah Omran AL-Shammarı tarafından kuruldu.

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaled Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 550 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Alshahoud ve Mohamed Yahya ortaklığında kuruldu.

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sufıan Alahmad tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Rm Investment Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rm Investment Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Raviya Mahfouz tarafından kuruldu.

Noah Ark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noah Ark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jıa Xu tarafından kuruldu.

Premıer Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premıer Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Saffraz Latıf tarafından kuruldu.

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

More Property Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Martını tarafından kuruldu.

Farah Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Zakı Farah tarafından kuruldu.

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Grup Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Muhammed Alosman tarafından kuruldu.

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meet İn Yapı İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Emrullah Aşantoğrol ve Murat Aydın ortaklığında kuruldu.

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Uzm Yatırım İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’de Abdulrahman Elhoş, Halil Aboud, Haşim Halil ve Vail Elhoş tarafından kuruldu.

Jadusam Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jadusam Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Sıba Al Hafez tarafından kuruldu.

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret nerede Haberi

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret nerede

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da Abubakır Salıh Osman Elnot tarafından kuruldu.

Hala Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla vearsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...