28 / 03 / 2024

halı üretim yerleri

halı üretim yerleri

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, dünyadaki parça halı üretiminin yüzde 40'ını karşılayan ve geçen yıl yüzde 20 büyüyen Gaziantep'in, halı sektöründe dünya liderliğini Belçika'dan aldığını bildirdi...

Yedisu fayında 7.2 büyüklüğünde deprem bekleniyor! Doç. Dr. Taylan Sançar, riskli yerleri bir bir açıkladı!

Dersim, uzmanların 7 üzerindeki büyüklükte deprem beklediği bölgeler arasında yer alıyor. Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Taylan Sançar, konuyla ilgili konuştu ve riskli yerleri bir bir açıkladı.

YKS sınav yerleri belli oldu mu? YKS sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM YKS sınav giriş belgesini ne zaman açıklayacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş yerleri için geri sayım başladı. Peki, YKS sınav yerleri belli oldu mu? YKS sınavı ne zaman yapılacak? ÖSYM YKS sınav giriş belgesini ne zaman açıklayacak?

YKS deprem bölgesinde yapılacak mı? ÖSYM'den binlerce öğrenciyi ilgilendiren açıklama geldi! Sınav yerleri belli oldu!

Binlerce öğrencinin geleceğine yön vereceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ilişkin ÖSYM’den önemli bir son dakika açıklaması geldi. Depremzede öğrencilerin sınav yerleri belli oldu. İşte detaylar..

Domotex Turkey Halı Fuarı'ına 8 bin ziyaretçi katıldı!

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı'nı, 8 binden fazla profesyonel ziyaretçi gezdi. Kaplan, "Yatırım ve makine parkurlarının yenilenmesi sonucu üretim kapasitemiz 350 milyon metrekareye ulaştı" dedi.

Kaşmir Halı her ülkeye özel üretim yapıyor!

Ar-Ge ve inovasyona dayalı halı üretimiyle tüketicinin beğenisini kazanan ve dünyanın birçok ülkesinin tercih edilen markalarından Gülsan Holding'in markası Kaşmir Halı, her ülkeye özel üretim yaparak, satışlardan ihracatın aldığı payı artırmaya odakland

Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iplik üretim tesisi inşaatı tamamlandı.

Menderes Türel: Finike Hal Projesi’nin temeli atılacak!

Antalya Toptancı Hali'nde örtü altı üretim sezonunun başlaması, ilk kez kutlandı. Törende konuşan Başkan Menderes Türel, hal alanının 100 dönüm daha genişletilerek 350 dönüme çıkacağını kaydetti.

Royal Halı Van de Wiele halı tezgahını sattı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Maddi Duran Varlık Satışı gerçekleştirdi. Royal Halı Van de Wiele halı tezgahını sattı. Firma iplik üretim kapasitesini yüzde 20 oranında artırdı.

Tekstil sektöründe üretim yerleri şehir merkezlerinden vazgeçmiyor!

Tanıtım imkanı ve çalışanların işe yakın bölgelerde oturma istekleri gibi etkenlerden ötürü bazı sektörlerin üretim yerleri, şehir merkezlerinden vazgeçemiyor. Konutlar ile sanayinin çok net çizgilerle ayrılması gerekiyor...

Üretim yerleri şehir merkezlerinden vazgeçemiyor!

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Korkut 'Tanıtım imkanı, çalışanların işe yakın bölgelerde oturma istekleri gibi etkenlerden dolayı çeşitli sektörlerin üretim yerleri, şehir merkezlerinden vazgeçemiyor' dedi.

Royal Halı iki yeni üretim hattı satın aldı!

Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda aypılan yazılı açıklamaya göre Royal Halı iki yeni üretim hattı satın aldı.

Dünyadaki parça halı üretiminin yüzde 57'si Gaziantep'ten karşılanıyor!

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Kaplan, bin 400'ün üzerinde halı makinesiyle günlük 1 milyon metrekare üretim kapasitelerinin olduğunu açıkladı. Kaplan, Dünyadaki parça halı üretiminin yüzde 57'si Gaziantep'ten karşılandığını belirtti

Atlas Halı'dan yüzde 350'lik büyüme!

Naksan Holding markalarından Atlas Halı, geliştirdiği nano halı sayesinde yüzde 350 büyüme gösterdi. Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, büyümeden dolayı üretim kapasitelerini artırdıklarını açıkladı...

halı üretim yerleri Haberi

halı üretim yerleri


Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, dünyadaki parça halı üretiminin yüzde 40'ını karşılayan ve geçen yıl yüzde 20 büyüyen Gaziantep'in, halı sektöründe dünya liderliğini Belçika'dan aldığını bildirdi. GTO'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl gerçekleştirilen Uluslararası Ortadoğu Halı Fuarının değerlendirmesini ve gelecek yıl gerçekleştirilecek olan fuara yönelik yol haritası konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere GTO Başkanı Bartık, GTO Meclis Başkanı Ali Yener, Halıcılar Odası Başkanı Mehmet Törer, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Selahattin Kaplan ile halı sektöründe faaliyet gösteren firmaların yetkilileri GTO'da biraraya geldi.  


Oda Başkanı Bartık, Ortadoğu Halı Fuarı aracılığıyla Gaziantep'in, Türkiye'nin bu alanda en büyük fuarlarından birini gerçekleştirdiğini, halı fuarına her yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısının artarak devam ettiğini ve fuarın her yıl daha da büyüdüğünü...