04 / 05 / 2024

haliç bakım onarım çalışmaları

haliç bakım onarım çalışmaları

İşe gitmeye çalışan İstanbullular'ın dünkü görüntüsü Londra Olimpiyatları'nı aratmadı

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Salih Dugan tafaından kuruldu.

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Platform Vinç Otomotiv Gemi Bakım Onarım Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Recep Özer tarafından kuruldu.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında zam depremi! Kimin maaşı kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasının zamlı hali merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği son dakika zamla kaç lira oldu? İşte yeni zamlı maaş rakamları...

65 yaş aylığı, evde bakım, engelli maaşına zam üstüne zam! İşte zamlı maaşların son hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli aylığını da zam geldi. İşte merak edilen maaşların zamlı halleri…

65 yaş aylığı evde bakım maaşları zamlandı! İşte 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşlarının zamlı hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı ve engelli maaşlarına zam geldi. İşte 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşlarının zamlı hali!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylıklarına zamlı hali! İşte zamlı yeni maaşlara dair detaylar!

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli aylıklarına zamlı halini pek çok vatandaş merak ediyor. İşte zamlı yeni maaşlara dair detaylar!

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Haliç Köprüsü'nde 18 Ağustos'a kadar bakım çalışması yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü, tarafından Haliç Köprüsü'nde bakım çalışmaları başlatıldı...

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

haliç bakım onarım çalışmaları Haberi

haliç bakım onarım çalışmaları

Haliç Köprüsü'nde önceki gece bakım çalışmaları Okmeydanı yönüne kaydırılınca ben de Balmumcu'daki gazete binasına ulaşmak için yarım saat önce evden çıkıp otobüse bindim. Edirnekapı'ya geldiğimizde çalışmanın yarattığı sıkıntıyı hissettik. Otobüs milim milim ilerliyordu. Birçok İstanbullu gibi ben de otobüsten inip kendimi yollara vurdum. Hedefim Edirnekapı Köprüsü'nden aşağıya inerek metrobüs durağıydı. Ama önümde zorlu engeller vardı. Sabaha karşı yağan yağmur çimenleri ıslatmış ve kaygan hale getirmişti. Güç bela, düşmeden alt yola indim. Bu arada dört bir yandan metrobüs durağına insan akını başladı. Hep birlikte durağa doğru ıslak çimenli yolu aştık. Ardından otomobillerin 100 kilometre hızla gittiği D-100 Karayolu'nda bir boşluk bulup durağa ulaştık. Bu arada bariyerlerin üzerinden atladık. Londra Olimpiyatları'nda sporcular altın madalya için yarışırken, İstanbullular Haliç Olimpiyatları'nda, sadece işe yetişmek için ter döktü. 

Sabah/Hasan...