25 / 04 / 2024

haliçenazır ne zaman teslim

haliçenazır ne zaman teslim

Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren ve Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır’ı tanıttı....

Yatırımcılar soruyor: Konut ne zaman alınır, ne zaman satılır? 

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Şirketi CEO'su Deniz Tüzüner, konut alım satımının yılın belli dönemlerinde daha yoğun olduğunu belirtti. Peki ne zaman konut alınır, ne zaman satılır?

Kira zammı ne zaman açıklanacak? Ekim 2023 kira artış oranı için Gözler TÜİK'te!

Kira artış oranları hak sahibi ve kiracılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki, Kira zammı ne zaman açıklanacak? Yüzde 25 zam sınırı ne zaman kaldırılacak?

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? Kira Artış Sınırlaması kalkacak mı?

Fahiş kira zamlarını önlemek için 2022 Haziran ayı itibarıyla hayata geçirilen düzenlemenin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman başlıyor?

Konut kiralarındaki artışı yüzde 25 ile sınırlayan yeni düzenleme TBMM Genel Kurulu'ndan geçti. Peki, kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman başlıyor? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Konut sektörü ne zaman canlanacak?

Kurun seyri ve faizlerin düzeyi konut piyasası için can alıcı önem taşıyor, peki konut sektörü ne zaman canlanacak?

Değer artış kazancı vergisinde 5 yıl sınırı ne zaman kalkıyor?

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden itibaren 5 sene içinde elden çıkarılması halinde vergi ödemesi yapılıyor. Peki, değer artış kazancı vergisinde 5 yıl sınırı ne zaman kalkıyor?

Blox Haliç 3 Evleri ne zaman teslim?

Efektif Gayrimenkul imzası taşıyan Blox Haliç 3 projesi 'Her Adımda İstanbul'' sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Blox Haliç 3 Evleri ne zaman teslim?

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen We Haliç Gaziosmanpaşa'da 10 blokta 1087 daire yer alıyor. Peki We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

106 adet daireden meydana gelen Kırşehir Kaman TOKİ projesinde başvurular başladı. Peki, Kırşehir Kaman TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvurusu ne zaman?

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamında bulunan 5 adet daire için başvuru dönemi henüz başlamadı. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi başvurusu ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu son başvuru ne zaman?

63 konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru süreci devam ediyor. Peki, Kırşehir Kaman TOKİ alt gelir grubu son başvuru ne zaman?

Kırşehir TOKİ Kaman kura çekilişi ne zaman?

106 konuttan meydana gelen Kırşehir TOKİ Kaman projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Kırşehir TOKİ Kaman kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman kurası ne zaman?

106 konutluk Kırşehir Kaman TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Kırşehir Kaman kurası ne zaman?

haliçenazır ne zaman teslim Haberi

haliçenazır ne zaman teslim


Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak, kentsel dönüşüm projesi ‘Haliçenazır’a başlamak için onay bekliyor. Projeye, mahalle konsepti hakim.


Yabancı yatırımcı olarak 2007 yılında Türkiye’de yatırım yapmaya karar veren ve Haliç bölgesine odaklanan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. bölgede gerçekleştireceği kentsel dönüşüm projesi Haliçenazır’ı tanıttı. İstanbul’a modern bir mahalle konsepti inşa etme fikriyle yola çıktıklarını söyleyen Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, “2007 yılından bu yana yatırımcısı olduğumuz Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Oteli’ni kucaklayan 30 dönümlük alanda kentsel dönüşümün simgesi olacak bir proje üzerinde çalışıyoruz” dedi. 


HAK SAHİPLERİYLE ANLAŞTIK


Babaoğlu, “İki fazdan oluşacak projenin ilk fazı için hak sahipleriyle anlaştık. Beyoğlu Belediyesi’nin de desteğini alan proje için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onayı bekliyoruz” diye konuştu. 


KENT KİMLİĞİ DEĞİŞMEYECEK


Projenin detaylarını paylaşan Babaoğlu,...