16 / 04 / 2024

Halil Albayrak

Halil Albayrak

Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Albayrak, Halil Albayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Hançer 2 İş Merkezi'nde kuruldu.

Şehir Plancıları Odası'ndan Halil Şahin'e ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi Başkanı Ebru Manavoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Halil Büyükışıklar'dan İnegöl Saray projesi için referandum teklifi!

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a seslenerek; “Yüreğiniz varsa sizi saray sevdanızla alakalı kamuoyu referandumuna davet ediyoruz. Gelin bu konuyu İnegöl’ün değerli halkına soralım” dedi.

Halil İbrahim Alpaslan kimdir?

22 Şubat 2016 tarihinde Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği seçimleri yapıldı. İzmir Mimarlar Odası yeni başkanı Halil İbrahim Alpaslan oldu. Peki Halil İbrahim Alpaslan kimdir? Halil İbrahim Alpaslan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

İzmir Mimarlar Odası'nın seçimlerini Halil İbrahim Alpaslan kazandı!

İzmir'de TMMOB'a bağlı odaların genel kurulları Şubat ayında tamamlanacak ve yönetimler tazelenecek. Yeniden aday olmayan Hasan Topal yerini Halil İbrahim Alpaslan'a bıraktı.

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta İstanbul İl' i Avrupa Yakası, Beylikdüzü, İlçe' sinde Yakuplu Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Berat Albayrak: Akyazı, Tabzon'a yakışır çok güzel stat olacak!

Bordo-mavili yönetimin davetiyle dün kentte tarihi bir gün yaşandı. Akyazı Stadyumu'nun inşaatını gezen Bakan Albayrak, "Önümüzdeki sezona yetişmesi için çalışmalar devam ediyor. Trabzon'a yakışır çok güzel stat olacak" dedi.

Halil Ersoy: Parası olan konuta yatırım yapsın!

Güvenilir liman olarak da görülen konutlarda tek tip imar uygulamasının süresi 2017’ye kadar ertelenmiş olması nedeniyle vatandaşlara evlerini şimdiden almaları uyarısı yapılıyor. Halil Ersoy da, “Acele edin ve zaman kaybetmeden konut alın” diyor.

Halil Avcı İnşaat, Adana Dream Loft projesini satışa sundu!

Halil Avcı İnşaat, yine çok konuşulacak projesini açıkladı. Adeta nefesler tutularak beklenen proje büyük hayranlık uyandırdı. Bu kez çağdaş mimari akımı "loft" tarzını yeni konut projesine yansıttı.

Halil Ersoy: İnşaat sektörünün ekonomide ciddi payı var!

Uluslararası Para Fonu IMF'nin son Küresel Konut İzleme Raporu nu açıklayan ATSO 41. gurup Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, "Türkiye konut fiyatları artışında tüm dünyada 7. sırada yer alıyor" dedi.

Berat Albayrak: Bin metreküp gaza ödenen para 200-300 dolara kadar indi!

Berat Albayrak, son dönemde enerji fiyatlarının düşmesinin doğalgaz fiyatlarına da yansıdığını belirterek, "Türkiye 2009'da (bin metreküp) doğalgazı 500 küsur ortalamayla alırken, bu miktar 200-300 seviyesine kadar indi.

Halil Avcı İnşaat yeni projesini 7 Şubat'ta lanse edecek!

İnşaat sektöründe 37 yıldır, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, yeni konut projesiyle yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Firma, yeni projesini 7 Şubat'ta lense edeceğini duyurdu..

Halil İbrahim Demirhan ve Ali Demirhan, Ağaoğlu'ndan ayrıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Körfez ülkelerinde vatandaşlara satış işlemlerini yapan Halil İbrahim Demirhan, Ali Demirhan, Orient World Wind Energy FZE, Orient Uluslararası Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. görevlerinden ayrıldı.

Şahin Albayrak: Kurtköy akıllı binada Ar-Ge üssü olabilir!

Ağa Bağlı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Şahin Albayrak, Türkiye'nin müteahhitlikteki tecrübesini teknolojiyle birleştirerek akıllı bina konusunda lider şirketler çıkaracağını vurguladı. Albayrak, "Kurtköy Ar-Ge üssü olabilir" dedi.

Halil Albayrak Haberi

Halil Albayrak
Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Albayrak, Halil Albayrak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Suha Hafriyat Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT 1- Her türlü zemin ,arazi hazırlama,alanın temizlenmesi ile kazı ve hafriyat işleri yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya...