25 / 04 / 2024

Halil Çırakoğlu

Halil Çırakoğlu

MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi, Gülağa Kaya, Halil Çırakoğlu ve Murat Bergin tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

Midtone Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Midtone Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 51 bin TL sermaye bedeli ile sinan Yasan, Mehmet Çırakoğlu ve Sedat Kaçan ortaklığında kuruldu.

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sor İnşaat Elektrik Danışmanlık Limited Şirketi Zeytinburnu'nd 750 bin TL sermaye bedeli ile Barış Muhammet Çırakoğlu tarafından kuruldu.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekremoğlu Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Yüce tarafından kuruldu.

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Akfen GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçti!

Akfen GYO 25 Mart 2017 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak Halil Eroğlu, Adnan Aydoğan, Ahmet Ertürk ve Hüseyin Yılmaz'ı seçti.

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi açıldı!

Bakoz Gıda Sanayi Dış-İç Ticareti Turizm İnşaat Taahhüt ve Arsa Ticaret Limited Şirketi Kaleiçi Şubesi, Aykut Çırakoğlu Şube Müdürlüğü'nde 650 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Çatalca'da açıldı.

Halil İbrahim Demirhan'dan yeni şirket!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda eski uluslararası ilişkilerden sorumlu Halil İbrahim Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda HİD Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 29 Nisan'da Fatih'te kuruldu.

Halil Çırakoğlu Haberi

Halil Çırakoğlu
MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi, Gülağa Kaya, Halil Çırakoğlu ve Murat Bergin tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi'nde hisseler 3 bin 500 TL olarak 3'e bölünmüş durumda. 


 MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


MHG Dış Ticaret İnşaat Nakliye Tekstil Gıda Limited Şirketi adres: Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı Sokak,...