28 / 03 / 2024

Halil İbrahim Aşgın

Halil İbrahim Aşgın

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

AFAD`a gönüllü olmak isteyenler dikkat! AFAD’a nasıl gönüllü olunur?

AFAD'da gönüllü olmak için ne yapmalısınız? Gereken şartlar ve verilen eğitimler neler? Detaylar içeriğimizde.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Çorum Belediyesi esnaftan kira almayacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptığı açıklamada tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını bitene kadar iş yeri belediyeye ait esnaftan kira alınmayacağını duyurdu.

Çorum'da eski stadyumun yerine millet bahçesi yapılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kentte inşa edilen yeni stadyumun devir tesliminin Haziran'da yapılacağını, eski stadyumun yerine ise millet bahçesi yapılacağını söyledi...

Çorum Kaleiçi’ndeki 39 metruk bina yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, 2019 Aralık ayında başlanan metruk binaların yıkım çalışmalarının devam edeceğini açıkladı.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Osmangazi Atletizm Salonu açılışa gün sayıyor!

Osmangazi Atletizm Salonu, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen proje Bursa'nın Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında.

Rize Hacı Hakkı Ekşi Camii Cumartesi günü açılıyor!

İbrahim Ekşi, "Yaz aylarında önemli etkinliklerin yapıldığı Ovitte yaşayan vatandaşlar ile gelip geçenlerin ibadetlerini rahatlıkla yapabileceği bir cami inşa ettik. Cumartesi günü düzenleyeceğimiz programla camimiz ibadete açılmış olacak." dedi.

Başiskele Doğantepe Semt Konağı açılışa gün sayıyor!

Başiskele Belediyesi tarafından yapılan semt konaklarının biri daha Doğantepe mahallesinde yükseliyor.Yukarı Doğantepe mevkinde inşaatına başlanan semt konağını yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılmak için gün sayıyor.

Halil İbrahim Aşgın Haberi

Halil İbrahim Aşgın

Halil İbrahim Aşgın, 1973'te Çorum/Merkez Boğacık Köyünde doğdu. Üniversite hariç tüm hayatı boyunca Çorum/Merkez'de bulundu.

İlköğretimini Çorum Cumhuriyet İlkokulunda, orta-öğrenimini Çorum İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Lisans eğitimini 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. 

Halil İbrahim Aşgın yüksek lisansını MarmaraÜniversitesinde yerel yönetimler alanında yaptı. Doktora eğitimini ise Hitit Üniversitesinde sosyoloji alanında tamamladı. Özel Çorum Yabancı Dil, Bilgisayar ve Meslekı Eğitim Merkezi (Language Centre) Kurucu Müdürlüğünde on yedi yıl bulunarak ticaretle uğraştı. 

Son dört yıldır Hitit Üniversitesinde yerel yönetimler alanında akademisyen olarak çalışmakta olup, bu görevinden Çorum Belediye Başkanı Aday Adaylığı için istifa etti.

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı oldu.