28 / 03 / 2024

Halk GYO Eskişehir projesi

Halk GYO Eskişehir projesi

Ekin Konakları, İstanbul'da yaşaması kaçınılmaz olanlara, metropol yaşamının gürültüsünden ve görüntü kirliliğinden uzak seçkin bir yaşamın kapılarını açıyor

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Halk GYO Ataşehir Finans Kule 2020 yılsonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Ataşehir Finans Kule" binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Yenişehir binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Yenişehir Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Reysaş GYO Eskişehir'deki 3 gayrimenkulünün 2020 değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Eskişehir'de yer alan 3 gayrimenkulünün 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO 2020 yılı 1'inci çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'ndeki 3 adet bağımsız bölüm 2 milyon 125 bin TL'ye, Bizimtepe Aydos Projesi'ndeki 86 adet bağımsız bölümü 55 milyon 582 bin 79 TL'ye ve Referans Bakırköy Projesi'ndeki 1 adet bağımsız bölümü 357 bin TL'ye satıldı.

Halk GYO 2019 yılı 4'üncü çeyrek satış rakamları!

Halk GYO'nun Eskişehir Panorama Plus Projesi'nde 3 adet bağımsız bölüm 1 milyon 660 bin TL tutarında, Bizimtepe Aydos Projesi'nde 40 adet bağımsız bölümü 26.127.744 TL'ye satıldı.

Akfen GYO Eskişehir Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Ibis oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

Halk GYO Eskişehir projesi Haberi

Halk GYO Eskişehir projesi

 

13 görkemli konaktan meydana gelen Ekin Konakları, Özakın İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Sanlı Mimarlık tarafından tasarlanan Ekin Konakları, birbirinin ışığını ve manzarasını kesmeye şekilde konumlandırıldı.

 

A tipi konaklar ve B tipi konaklardan oluşan Ekin Konakları'nda 13 konağında kendine özgü tasarımı ve farklı isimleri var. A tipi konakların alanları 674 metrekare, B tipi konakların alanları ise 605 metrekare olarak belirlendi. Özakın İnşaat projesi olan Ekin Konakları, Büyükçekmece, Karaağaç Köyü Yolu, Kültür 2000 Koleji yanında bulunuyor.

 

Büyükçekmece'de yer alan proje deniz, göl ve yemyeşil vadi manzarası sunuyor. Ekin Konakları, İstanbul'da yaşaması kaçınılmaz olanlara, metropol yaşamının gürültüsünden ve görüntü kirliliğinden uzak seçkin bir yaşamın kapılarını açıyor.

 

Ekin Konakları'nda dekorasyonsuz A tipi villaların fiyatları...