26 / 04 / 2024

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eskişehir Ibis oteline ilişkin 30 Haziran 2022 tarihli değerleme raporunu yayınladı. 

Akfen GYO Eskişehir Ibis oteli, Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Hoşnudiye Mahallesi, 442 ada 37 Parselde yer alıyor. Zübeyde Hanım Bulvarı’na cepheli olan Eskişehir Ibis, İstasyon Caddesi'ne de yakın konumda yer alıyor. Otelin yer aldığı bölgede, konut ve ticari nitelikli yapılaşma gelişmiş durumda. Yakın çevresinde genellikle 6-8 katlı apartman tipi yapıların yer aldığı otel, Espark Alışveriş Merkezine yaklaşık 300 metre, yüksek hızlı tren garına yaklaşık 600 metre, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ne yaklaşık 1,25 kilometre mesafede bulunuyor. 

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı! 

Akfen Eskişehir Ibis otelinin yer aldığı parselin yaklaşık 1.381,50 metrekare terki bulunuyor. Bu terkin oteli etkilemediği belirtildi. Taşınmazın korunacak kültür varlığı olması sebebi ile taşınmaz ile ilgili yapılacak değişikliklerin Eskişehir Kültür ve Tabiat Varlıklarını koruma Bölge Kurulu’nun kontrolünde olduğu belirlendi. 

Peki Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? İşte Eskişehir Ibis otelinin değeri...


Geri Dön