19 / 04 / 2024

Halk GYOdan kar artışı

Halk GYOdan kar artışı

Halk GYO, Ocak-Haziran döneminde , geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artış ile 23,3 milyon TL net kar açıkladı.

Adalar halkı imar planlarının yenilenmesini istiyor!

Adalar halkı, Adalar Belediye Başkanlığı’na sunmuş olduğu önergeyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılmış olan Adalar İlçesi İmar Planlarının yenilenmesi talep etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yalıkavak'taki cennet koyda özel sitenin işgal ettiği sahili Bakanlık kiraladı: Halk plajı olacak!

Bodrum'da özel bir sitenin sadece sakinlerinin kullanımına açtığı sahildeki işgale karşı önemli bir adım atıldı. Bakanlık tarafından sahil Hazineden kiralandı ve halk plajı yapılması için harekete geçildi. 

Japonya'daki deprem uyarı sistemi Türkiye'de uygulanır mı? 

Japonya'da 7,6'lık depremde 50'den fazla bina yıkıldı. Meydana gelen depremde en az 48 kişi hayatını kaybetti. Japonya'da deprem uyarı sistemi ile önceden gelen bildirim sayesinde Japonya halkı depreme karşı hemen önlemini alıyor. Peki bu sistem Türkiye'de uygulanır mı?

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Halk arasında da devamlı tartışmaya yol açan Android mi İos mu? çelişkisine son noktayı, yapılan bir karşılaştırma koyabilir. Performans özelliklerinin karşılaştırıldığı andorid - ios kapışmasının detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kredide faiz konusu kafa karıştırıyor! Peki Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?

Kredi konusu faiz oranları yüzünden kafa karıştıran konulardan biridir. Vatandaşlar ihtiyaçlarına göre kredi çekmek istiyor ancak bir yandan da faiz oranın düşük olmasını talep ediyor. Peki “Halk Bankası 100.000 TL ye ne kadar faiz veriyor?” İşte yanıtı!

İtalya’da elektrik faturalına gelen astronomik zam karşısında fırıncılar: Ekmek lüks olacak!

İtalya'da hükümetin enerji krizine karşı destek sağlamak için milyarlarca euro bütçe ayırmasına rağmen elektrik faturalarında bu aydan itibaren yüzde 59 artış yapacağını açıkladı. Bu haber üzerine halk protesto gösterilerine başladı.

TOKİ başvuru şartında istenen hane halkı geliri nedir, kimleri kapsar? 

TOKİ 2022 Sosyal Konut başvuruları başladı. Ucuz fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise başvuru şartlarını mercek altına aldı. Koşullar arasında bulunan ve kafaları karıştıran en büyük soru ise hane halkının gelir düzeyi oldu. Peki TOKİ başvurusunda istenen hane halkı geliri nedir, kimleri k

Halk faturalarını ödemekte zorlanırken enerji şirketleri kar etmeye devam ediyor

İngiltere hazinesinin tahminlerine göre, Birleşik Krallık'taki gaz ve elektrik üreticilerinin önümüzdeki iki yıl içinde 170 milyar sterlinden fazla kar etmesi bekleniyor.

İstanbul'da ekmeğe büyük zam geldi Halk Ekmeğin kaç liradan satılacağı belli oldu

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Ağustos ayına kadar un tedarikçilerine ucuz un satışı yapacağını açıklamasına rağmen İstanbul'da fırıncılar artan maliyetleri gerekçe göstererek ekmeğe büyük zam yaptı. 4 liralık ekmek 5 liraya çıktı. Buna karşın İBB'nin halk ekmeği kaç liradan satacağı belli oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına yeni kar yağışı uyarısı! Ne zamana kadar sürecek?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte bu sabahtan itibaren başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışıyla ilgili, Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yeni bir uyarı yaptı. İmamoğlu kar yağışının etkisinin ne kadar süreceğini açıkladı.

Halk GYOdan kar artışı Haberi

Halk GYOdan kar artışı



Halk GYO, 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi mali verilerine ilişkin finansal raporunu açıkladı. 2014 yılını 61,3 milyon TL net kar ile kapatan Şirket, 2015 yılı Ocak-Haziran döneminde ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artış ile 23,3 milyon TL net kar açıkladı. 938 milyon TL aktif, 845 milyon TL özkaynak ve yaklaşık 1,5 milyar TL gayrimenkul portföy büyüklüğüne sahip olan Halk GYO, ilgili dönemde önemli projelerinde sona yaklaşırken, yeni projeler için de adım attı. Dönem içerisinde en önemli projelerinden İstanbul Uluslar arası Finans Merkezi (IUFM) dahilindeki ofis bloklarının inşaat ruhsatını alan ve ilk turizm yatırımı olan Park Dedeman Levent Otel’in Dedeman Grubu’na teslimini gerçekleştiren Halk GYO, Şekerpınar Operasyon Merkezi projesinin tamamlanması ve Referans Bakırköy ile Eskişehir Panorama Plus konut...