20 / 04 / 2024

halkalı metropark ne zaman teslim

halkalı metropark ne zaman teslim

İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükselen projede teslimler 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede son 100 adet evin satışı devam ediyor. Metropark Halkalı ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Halkalı Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Metropark Evleri adres!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Halkalı Metropark Evleri adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Küçükçekmece'de yükseliyor.

Halkalı Metropark iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 60 ay yüzde 0,39 faiz oranıyla ödeme uygulanıyor. Halkalı Metropark iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Halkalı Metropark Evleri ulaşım!

Metropark Evleri'nde 60 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olabilmek mümkün. Proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Halkalı Metropark Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark teslimleri ne zaman?

Metropark Evleri 2 adet rezidans kulesi, 1 adet home ofis bloğu ve 4 adet konut bloğu şeklinde inşa ediliyor. Projede 1.270 adet daire yer alıyor. Peki Teknik Yapı Metropark teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark ne zaman teslim?

Halkalı Metropark ne zaman teslim sorusu Kasım 2015 yılı olarak belirtiliyor. Teknik Yapı Metropark ev fiyatları 137 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Halkalı Metropark teslim tarihi!

Halkalı Metropark teslim tarihi kapsamında projedeki konutların teslimleri ay ve yıl olarak haberimizde yer alıyor

Metro Park Halkalı projesi!

Metro Park Halkalı projesi satılık daire fiyatları 95 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Metro Park Halkalı projesi teslimleri Kasım 2015 yılında yapılıyor...

Metro Park Teknik Yapı örnek daire!

Metro Park Teknik Yapı örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede fiyatlar 137 bin liradan başlıyor...

Metro Park Teknik Yapı daire fiyatları!

Metro Park Teknik Yapı daire fiyatları 1+1 daireler için 137 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler 2015 yılının Kasım ayında gerçekleşecek...

Metro Park Teknik Yapı Projesi!

Metro Park Teknik Yapı Projesi 'nde teslimler 2015 yılının Kasım ayında gerçekleşecek. Projede fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Halkalı Metropark ne zaman teslim?

Halkalı Metropark ne zaman teslim sorusunun yanıtı ay ve yıl olarak haberimizin içinde yer alıyor

Metro Park Halkalı nerede?

" Metro Park Halkalı nerede? " sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde mevcut. Proje 13 Mayıs'ta yapılacak olan lansmanla satışa çıkacak...

Teknik Yapı Metropark Projesi!

Teknik Yapı Metropark Projesi kapsamında yer alan tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Proje; haftaya Pazartesi tanıtılacak

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Çizmeci Metropark projesi Çizmeci İnşaat tarafından Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçiriliyor. Peki Çizmeci Metropark fiyatları ne kadar?

Halkalı Metropark'ta 10 yıl vadeyle! Hemen teslim!

Fiyatların 330 bin TL'den başladığı Halkalı Metropark'ta yüzde 20 peşinat verildiğinde kalan tutar 10 yılda aylık 0.70 vade ile ödenebilecek.

Metropark'ta dev kampanya! 10 yıl vadeyle!

Halkalı Metropark'ın dev kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Projenin ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinat verildiğinde kalanı 10 yılda aylık 0.70 vade ile ödenebiliyor.

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Halkalı Metropark'ta 1+1 fiyatına 2+1!

Halkalı Metropark'ta 1.272 adet daire ve 30 dükkan bulunuyor. Halkalı Metropark'ta 1+1 fiyatına 2+1 kampanyası kapsamında fiyatlar 280 bin 755 TL'den başlıyor.

Halkalı Metropark'ta 16 ticari ünite lansman fiyatlarıyla satışa çıktı!

Teknik Yapı Metropark’ta 16 ticari ünite ile homeoffice üniteler avantajlı lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Yaşamın başladığı projede ticari ünitelerin fiyatları 395 bin liradan başlıyor.

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

600'e yakın daire ve ticari ünitelerin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 4'te ön talep süreci başladı. Peki Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 12 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ödeme tablosu!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği Metropark projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor. Metropark Halkalı ödeme tablosu kapsamında yüzde 1 peşinat uygulanıyor.

Metropark Rezidans Halkalı satılık!

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

halkalı metropark ne zaman teslim Haberi

halkalı metropark ne zaman teslim

Toplam 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede son 100 adet konutun satışı devam ediyor. Proje toplam 1.270 adet daireden meydana geliyor.


Metropark sosyal alanları

Projede kapalı otopark, koşu parkuru, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, fitness center, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve sauna gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor.


Metropark Rezidans nerede?

Proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor. 


Halkalı Metropark ne zaman teslim?

Projede teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Metropark daire tipleri

Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleriyle farklılık gösteriyor.


Metropark Rezidans fiyat

Daire fiyatları 307 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.


Halkalı Metropark öncü firması

Proje Teknik Yapı imzası taşıyor. 


Metropark Halkalı ödemeleri!

Peşinde yüzde 15 indirim uygulanan projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.


Metropark...