19 / 04 / 2024

halkalı serenity ulaşım

halkalı serenity ulaşım

Halkalı Serenity satılık 2+1 dairelerin fiyatları 237 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bakırcı Yapı imzasını taşıyan Serenity Halkalı Evleri'nde yüzde 35 peşinatla taksitli ödemeler yapılıyor...

Ulaşımın en konforlu en pratik hali Büyükyalı İstanbul’da!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda iyi bir yaşam sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlayacak, İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinden Halkalı Gebze Marmaray hattı açıldı.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Halkalı, İstanbul'un yeni ulaşım üssü oluyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı'daki ulaşım yatırımlarını anlattı...

Halkalı Esta Basın Ekspres nerede? Ulaşım bilgisi!

Halkalı Esta Basın Ekspres projesinde daire, ofis ve dükkanlar olacak. İşte Esta Basın Ekspres projesinin ulaşım bilgileri...

Büyük ulaşım projelerinde yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak!

Gebze­-Haydarpaşa, Sirkeci-Halkalı Banliyö Hattının İyileştirilmesi, Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi İnşaatı Projesi, şehir içi raylı ulaşım sistemleri ve metro yapım projeleri ve bu projelerin ihale edilebilmesi için yüzde 10 ödenek şartı aranmayacak

Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım!

Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan proje 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Avrupa Konutları Atakent 4 ulaşım bilgilerine göre İstanbul Küçükçekmece Halkalı Caddesi üzerinde yer alıyor.

Tema İstanbul Rezidans ulaşım!

Tema İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. Hemen teslim edilen projede daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul Halkalı ulaşım!

Tema İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerine göre proje Küçükçekmece Halkalı - Atakent lokasyonunda yükseliyor. Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı proje 61 bloktan oluşuyor.

Artaş Avrupa Halkalı Konutları ulaşım!

Toplam 600'e yakın daireden meydana gelecek olan proje 30 bin metrekare arsa alanına yayılacak. Artaş Avrupa Halkalı Konutları ulaşım bilgileri kapsamında eski Mintax Deterjan Fabrikası'nın arsa alanı üzerinde yükselecek.

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım!

Metropark Halkalı Evleri 213 bin 800 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Metropark Evleri ulaşım bilgileri kapsamında projenin Eski Bahariye Halı Fabrikası'na yakın konum bulunduğunu söyleyebiliriz.

Halkalı Metropark ulaşım bilgileri!

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede ödemelere göre yüzde 10 peşinat uygulanıyor. Halkalı Metropark ulaşım bilgileri kapsamında proje İETT Garajı yanında yer alıyor.

Teknik Yapı Metropark ulaşım!

Teknik Yapı Metropark ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. 7 blok halinde yükselen projede 1.270 adet konut yer alıyor.

halkalı serenity ulaşım Haberi

halkalı serenity ulaşım


İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor olan Serenity Evleri projesi Bakırcı Yapı imzasını taşıyor. Halkalı Serenity Evleri projesi 216 adet daire ve 20 adet ticari birimden meydana geliyor.


Halkalı Serenity satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. 4 blok halinde yükselen Halkalı Serenity Evleri projesinde blokların kat yüksekliği 11 olarak belirlendi. Halkalı Serenity Evleri teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirlendi.


Bakırcı Yapı Halkalı Serenity Evleri projesinde 2 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 102 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 109 metrekare ile 133 metrekare olarak belirlendi.



Halkalı Serenity satılık!


Halkalı Serenity satılık dairelerin fiyatları 237 bin liradan başlayarak değişiyor. Bakırcı Yapı Halkalı Serenity satış ofisi ile 0212 698 0 555...