26 / 04 / 2024

halkbank kredi borcu kolaylığı

halkbank kredi borcu kolaylığı

Halkbank, bireysel ve kurumsal tüm müşterilerinin kredi borçlarını geri ödeyebilmeleri için yeni bir program uygulamaya .

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Kredi kartı borcu olanlara af mı geliyor? Kara listeye alınanlar dikkat!

Kredi kartı borcu olanları yakından ilgilendiren kritik bir gelişme yaşandı. Kredi kartı borcundan dolayı kara listeye alınanlara af mı geliyor? 

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Kredi kartı borcu 2,5 kat artışla rekor kırdı!

Yüksek seyreden enflasyon ve artan hayat pahalılığı ile beraber vatandaşlar kredi kartlarına yüklendi. Kredilerin frenlendiği 2023'te bireysel borçlanmada ağırlık kredi kartlarına kaydı. BDDK tarafından açıklanan verilere göre vatandaşların kredi kartı borcu geçen sene 2,5 kat artış göstererek, 1 tr

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Merkez Bankası krediler için değişikliğe gitti! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Merkez Bankası'ndan yeni bir değişklik haberi geldi. Buna göre Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırılırken, yeni güncelleme ile birlikte artık döviz değil, toplam kredi borcu yüksek olan firmalar rapor sunabilecek.

Kredi kartı borcu son 9 ayda yüzde 180,2 arttı, 348,2 milyar TL oldu! 

Tüketime dayalı bireysel borçlulukta yaşanan yükselişler katlanıyor. BDDK verilerine göre, bu yılın ocak-eylül döneminde bireysel kredi kartı borcu geçtiğimiz sene ile kıyaslandığında yüzde 180,2 artışla 348,2 milyar liraya yükseldi. İşte ayrıntılar...

Özel sektör 1 yıl içerisinde 44,5 milyar dolar kredi borcu ödeyecek!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu ağustosta, 2022 sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalışla 155,3 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde gerçekleştirilecek olan anapara geri ödemelerinin toplamı ise 44,5 milyar dolar olarak belirlendi.

Borcu olanlara son dakika müjdesi! Garanti BBVA 0,99 faizle kredi verecek!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Garanti BBVA'dan borcu olanlara son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Garanti BBVA 0,99 faiz oranıyla kredi verecek. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kredi sicili kötü olanlar dikkat! Bunları yerine getirilenlerin sicili temizleniyor!

Kredi sicili, kredi kartı borcu ve kredi borcu başta olmak üzere tüm vergilendirilmiş borçların ve bu borçlara karşı davranışların kayıt altına alınmasını ifade ediyor. Banka sicili nasıl temizlenir? İşte detaylar...

Özel sektörün yurt dışına olan kredi borcu temmuz ayında azaldı!

Merkez Bankası verilerine göre özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, temmuzda 2022 sonuna oranla 2,6 milyar dolar azalışla 155,2 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu 154,6 milyar dolara düştü!

Özel sektörün yurt dışından aldığı toplam kredi borcu, 2021 yıl sonuna göre 7,6 milyar dolar düşerek 154.6 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde yapılması gereken anapara geri ödemelerinin ise 45,2 milyar dolar olduğu belirtildi.

halkbank kredi borcu kolaylığı Haberi

halkbank kredi borcu kolaylığı

Halkbank'ın açıklamasında, yeni borç yapılandırma programının 31 Ekim 2006 öncesinde kredi ödemelerinde temerrüte düşen ve anapara borcu 150 bin YTL'nin altında olan tüm kredi borçlularını kapsadığı kaydedildi.

Açıklamada, yeni programın, borçlulara daha uygun koşullarda ödeme seçenekleri sunduğu belirtildi. Uygulamadan faydalanmak için Halkbank'a başvuru yapmanın yeterli olacağı bildirildi....