23 / 04 / 2024

Haluk Dortluoğlu kim

Haluk Dortluoğlu kim

Türkiye'yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE'lerin ilki Bahçeşehir'de açılacak.

BİM'in yeni markası 10 mağaza açacak!

Her gün 4 milyon müşteriye 4 bin 470 mağazasında hizmet veren indirim perakende zinciri BİM, yeni markası FİLE ile sektöre yine iddialı girdi. Marka 2015 yılında 10 mağaza açmayı planlıyor..

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Marketin başındaki isim açıkladı: Asgari ücretin artışı enflasyonist etkiye neden olabilir!

BİM CFO'su ve İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, "acilen" enflasyon muhasebesine geçilmesi gerektiğini belirterek asgari ücretin artışının enflasyonist etki yaratabileceğini söyledi.

BİM kendi enflasyonunu açıkladı, gerçekler ortaya çıktı!

BİM Mali İşler Müdürü Haluk Dortluoğlu, kendi marketlerinde12 aylık enflasyonlarının yüzde 110 civarında olduğunu duyurdu.

BİM CFO'su’dan açıklama! “Enflasyon bizi nereye götürür bilmiyoruz”

BİM CFO'su Haluk Dortluoğlu Bloomgberg HT'ye yılsonu enflasyon ve ciro beklentilerini açıkladı. İşte detaylar!

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları ivme kazanacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, TÜİK tarafından yayınlanan Mayıs 2021 konut satış verilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Haluk Dortluoğlu kim Haberi

Haluk Dortluoğlu kim

TÜRKİYE genelinde 4 bin 500 mağazaya ulaşan BİM Birleşik Mağazaları, FİLE Markası ile süpermarket alanında yeni bir market modeli oluşturdu. Ortalama bin metrekarelik mağazalarda hizmet verecek olan FİLE'Ier süpermarketlerin küçük mağaza açılımlarına karşı hamle olarak da değerlendiriliyor. 

Ortalama bin metrekareden oluşacak olan FİLE'lerde unlu mamüllerden, taze meyve sebzeye, kasap reyonundan kişisel bakım bölümlerine kadar 3 bin 500 ürün tüketici ile buluşacak. İlk mağazayı Bahçeşehir'de açacak olan şirket, 2015 sonuna kadar 10 FİLE mağazasına ulaşmayı hedefiliyor. FİLE mağazaları hakkında bilgi vermek amacı ile düzenlenen basın sohbet toplantısında konuşan BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, 1 yıldır üzerinde çalıştıkları bu yeni model ile temel gıda maddelerinin dışında da düşük fiyat ve yüksek kalite standartları olan ürünlere ulaşmak isteyen müşterilere cevap vermek amacı...