25 / 04 / 2024

Haluk Sert kentsel dönüşüm

Haluk Sert kentsel dönüşüm

Bugüne kadar tarihi yarımadada 50′nin üzerinde otelin yapımı ve yenilenmesini sağlayan As Yapı’nın patronu Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce binaları yenileyerek başladı. Sert, bugün dönüşüm çalışmalarına Maslak ve Piyalepaşa’da devam ediyor.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Ümit Özdağ'dan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na sert eleştiri!

Yeni "Kentsel Dönüşüm Kanunu"na tepkiler dinmedi. Meclis'ten oy birliğiyle kabul edilen kentsel dönüşüm yasasına bir tepkide Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ, "Sizin de başınıza gelebilir" diyerek Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi...

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Su Durusu Gayrimenkul Proje Danışmanlık İnşaat Anonim Şirketi Beykoz'da 9 milyon 800 bin 930 TL sermaye bedeli ile Haluk Sert tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün gelişimi için kentsel dönüşüm şart!

Kentsel dönüşümün önemine ilişkin açıklamalarda bulunan ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert, eski binaları yıkıp yenisinin inşa edilmesinin kentsel dönüşüm olmadığını dile getirdi. 

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Atılgan Sert: Antalya için kentsel dönüşüm şart!

Antalya İnşaat Müteahitleri Derneği Başkanı Atılgan Sert, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunu söyledi. Sert, “6 milyon bina sıkıntılı. Bunun çözüm yollarından biri kentsel dönüşüm. Biz kentsel dönüşümü cazip hale getirmemiz gerektiğini savunuyoruz” diye konuştu.

Nazilli'de kentsel dönüşüm sürüyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karaçay Mahallesi’nde 100 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili detayları paylaştı.

TOKİ Karaçay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için protokol imzalandı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 100 bin metrekarelik Karaçay Mahallesi kentsel dönüşümü için TOKİ ile protokolün imzalandığını açıkladı...

Aydın Nazilli'de kentsel dönüşüm için yetki verildi!

Aydın Nazilli'de Eski Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümle yenilenmesi için Çevre Şehircilik Bakanlığından Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a tam yetki verildi.

Aksaray eski terminal alanı kentsel dönüşümünde son durum!

Aksaray Belediye Başkam Haluk Şahin Yazgı'nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Projede hafriyat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Bilal Doğan İzmir'deki kentsel dönüşüm sürecini eleştirdi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kentsel dönüşüm konusunda sert eleştirilerde bulundu. Doğan, "Yasanın kendisine verdiği görevi bile yerine getirmekten aciz olduğunu gördük" dedi.

Haluk Sert kentsel dönüşüm Haberi

Haluk Sert kentsel dönüşüm


Dede Halil Sert’in Denizli Buldan’da temellerini attığı dokumacılık işiyle hiç bir zaman ilgilenmeyen Haluk Sert, çocukken bile hep yüksek binalar yapmayı hayal etti. İlkokulda resmettiği Boğaz Köprüsü inşa etme hayalini, bugün köprü değil ama kentsel dönüşüme hizmet ederek gerçekleştiriyor. İnşaat mühendisliği okurken kurduğu şirket bünyesinde 50′nin üzerinde otelin inşaat ve renovasyonunu gerçekleştirdi. Aynı anda 41 şantiyede devam eden projelerini anlatan As Yapı Başkanı Haluk Sert’le hikayesini, projelerini, hedeflerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

-Tekstilin kalbi Buldan’da dokumacılıkta ün yapmış bir aileden geliyorsunuz. İnşaat işine girmeniz nasıl oldu?

Aslen Denizlili’yiz. Ailem tekstille ilgileniyordu, inşaatla hiçbir işleri yoktu. Dedem Halil Sert, hatırı sayılır bir dokumacıydı. Kendisi o zamanlar Buldan’a ilk dokuma tezgahlarını getiren kişidir ve kurduğu şirket hâlâ As Tekstil olarak faaliyetlerine devam ediyor....