27 / 04 / 2024

Haluk Tunçsu kimdir

Haluk Tunçsu kimdir

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin'in en plansız kıyı kullanımıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "2015 yılı başı itibariyle kıyılardaki kamuya ait alanların hepsini Valilikten talep ettik" dedi

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Nedim Nahmias kimdir?

Yemeksepeti COO'su Nedim Nahmias kimdir? Nedim Nahmias hangi görevlerde bulunuyor? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezun olmuştur? İbrahim Haluk Öğütçü evli mi?

İbrahim Haluk Öğütçü kimdir? İbrahim Haluk Öğütçü hangi mesleği yapıyor? İbrahim Haluk Öğütçü nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mete Buyurgan kimdir? Mete Buyurgan nereli?

İş dünyasının başarılı ismi, Ülker'in CEO'su Mete Buyurgan kimdir? İş hayatına başladığından beri pazarlama ve satış alanında çeşitli başarılar elde eden Buyurgan nereli? İşte ayrıntılar...

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Ferit Faik Şahenk kimdir? Kaç yaşında? Ferit Faik Şahenk daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Ferit Faik Şahenk'in eğitim hayatı nasıldı?

Yeni Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün oldu! Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Savunma Sanayii Başkanlığına Sayın Haluk Görgün’ü atamıştır” denildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç nereli? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Yeni kabinenin açıklamasıyla beraber Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç’un hayatı ve hangi alanlarda görev aldığı merak konusu oldu. Peki, Yılmaz Tunç kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlere bulundu? İşte Yılmaz Tunç ile ilgili merak edilen her şey...

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Philipp Haas kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Philipp Haas kimdir? Philipp Haas daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Philipp Haas'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Philipp Haas`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Haluk Tunçsu kimdir Haberi

Haluk Tunçsu kimdir


Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, Mersin'in en plansız kıyı kullanımıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, "2015 yılı başı itibariyle kıyılardaki kamuya ait alanların hepsini Valilikten talep ettik. Ticari amaçlarla halktan uzaklaştırılmış kıyı alanlarının, yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları, halkın dinlenmesine yönelik rekreasyon alanları olarak halka geri dönmesini sağlamayı amaçlıyoruz" dedi. 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen 'Kentsel Tasarım Çalıştayı' tamamlandı. İlki 2012 yılında Bursa'da, ikincisi gecen yıl yine Mersin'de yapılan Kentsel Tasarım Çalıştayı, bu yıl "Mersin kentinin denizle ilişkisini yeniden düşünmek: Kıyı alanlarının tasarımı" başlığıyla gerçekleşti. MEÜ Mimarlık Fakültesi, Ecole Nationale Superieure d'Architecture de Paris La Villette ile National Technical University of Athens'den 62 katılımcının yer aldığı çalıştay iki hafta sürdü. 

Çalıştay boyunca Atatürk Parkı, eski marina, stadyum,...